***JÄÄR

Hea, kui oled parajasti puhkusel, sest vastasel korral võib konkurents ja võitlus nii tööl kui ka muudes ühiskondlikes suhetes üsna tuliseks minna. Kõik see, millega praegu algust teed, saab edaspidi olema tulvil ägedat võitlusmomenti. Kuid nädal sobib suurepäraselt radikaalse läbimurde sooritamiseks, vanadest takistustest vabanemiseks, suuremate muudatuste tegemiseks. Romantilises sfääris on õhus üllatusi, ootamatusi. Rutiini selles vallas on nüüd eriti raske taluda.

***SÕNN

Jätkuvalt on väga oluline see, et sa sõnastaksid oma mõtteid ja ideid õigesti, et teised nendest samamoodi aru saaksid, nagu sinagi. Võimalik, et tekib mingi möödarääkimine või siis moonutab keegi tahtlikult infot. Sinuni võib jõuda nii propagandat kui kallutatud infot, mis võib sind valele teele juhatada. Ebasoodne nädal nii arvutite kui ka sidevahendite ostuks, samuti võib reisile minnes ette tulla sekeldusi, viivitusi või ohtlikesse olukordadesse sattumist. Ettevaatust liikluses!

***KAKSIKUD

Kõik raha- ja asjademaailmaga võib olla üsna pingelises seisus — võimaluse korral väldi suuremaid oste, hoidu nii võlgu võtmisest kui ka raha ja oma vidinate väljalaenamisest. Küll aga sobiks asju-esemeid parandada, uuendada, puhastada. Suurem puhastus oma majapidamises sobiks nädala võngetega kenasti kokku. Psühholoogilisel tasandil võib üles kerkida küsimus — kas olla ja omada, kas kulutada elamustele või asjadele?

***VÄHK

Vähis koos liikuvad Päike ja Merkuur moodustavad opositsiooni intensiivse ja äärmusliku Pluutoga. Seega on nädala mõjud sinu jaoks üsna radikaalsed ja võivad tuua kas mõne olulise muutuse ja läbimurde, millestki ebameeldivast vabanemise. Või siis pead silmitsi seisma ülituge konkurentsi ja võimuvõitlusele sarnaneva olukorraga. Seega tegutse probleemidest ja takistustest vabanemise nimel ning hoidu allumast teistepoolsele survele. Ürita jääda neutraalseks! Kuid armuasjade liinis on palju uusi tuuli.