***JÄÄR

Marsi ja Uraani kvinkunks toob su ellu palju rahutust, muutlikkust, ärevust. Aga ka loomingulisust ning oskust näha asju uudsest vaatenurgast. Võimalikud on mitmesugused ootamatused, ettearvamatud arengud, veidrad sündmused. Sellel nädalal tuleks olla äärmiselt ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda. Reedel erilist ettevaatust! Ka tuleks sellel nädalal hoiduda provokatsioonidest ning mitte hakata kellegiga vanu arveid klaarima.

***SÕNN

Esmaspäev ja teisipäev võivad olla üsna soodsad rahalises ja materiaalses plaanis. Tutvus või suhe, mis neil päevil tekib, võib aja jooksul osutuda üsna kasulikuks. Kuid nädal tervikuna võib olla seotud olukorraga, kus sulle avaldatakse survet või üritatakse sind kuidagi nõrgestada ja leida üles sinu kõige haavatavam koht. Võimalik on ootamatu vastaseis või provokatsioonile sarnanev olukord.

***KAKSIKUD

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval teevad Kaksikutes liikuvad Päike ja Veenus sekstiili Uraaniga, mistõttu need päevad võivad kujuneda põnevaks ja vaheldusrikkaks. Samas tuleks neil päevil hoida tervist ja olla ettevaatlik loomadega. Ka võivad tööga seotud olukorrad tuua esile vanu pingeid ja probleeme. Nädal tervikuna soosib kollektiivset meeskonnatööd. Nädalavahetusel tasuks söögi- ja joogiga jääda mõõdukuse piiridesse.

***VÄHK

Nädala esimene osa võib mööduda väga loomingulises meeleolus, kus lased rõõmuga fantaasial lennata. Nädal üldises plaanis manitseb sind mitte riskima ja jääma kõiges mõõdukuse piiridesse (eriti teisipäeval ja kolmapäeval). Sinu suhe avalikkusega ja ühiskondliku tegevusega võib võtta ootamatuid pöördeid. Peaksid avalikus-sotsiaalses plaanis jälgima seda, et sa ei teeks midagi, mis võib su mainet kahjustada.