***JÄÄR
Paljud asjad, suhted ja olukorrad on nüüd muutumise faasis — võimalik on nii läbimurre kui ka tagasilangus. Kõik see, mis ei tööta ega toimi korralikult, valmistab nüüd peavalu. Endiselt annab tunda teatud pidurdatus — asjad kas ei edene või hoiad end ise liiga tagasi. Praktilisel tasandil tuleks nüüd vältida nii võlgu võtmist kui laenu andmist, samuti ei tohiks sattuda sõltuvusse kellegi teise rahadest ega ka muudest ressurssidest ja vahenditest.

***SÕNN
Võimalik, et pead nüüd tegema mingeid kompromisse, mis sulle põrmugi ei meeldi. Keegi võib sinult mingit teenet paluda või nõutakse sinult mingite siduvate lubaduste andmist. Ka võib sul nüüd mingis rühmas või kollektiivis tekkida ahistatuse tunne — tunned, et ei saa piisavalt teha seda, mida tegelikult soovid, kuna pead pidevalt teistega arvestama. Seda eriti juhul, kui oled siiani nautinud mingeid hüvesid ja privileege. Kõik see, mis on kergesti ja lihtsalt kätte tulnud, kipub nüüd sama lihtsalt ka minema.

***KAKSIKUD
Nüüd võid tunda end justkui tardununa, mingisse raami surutuna. Sul võib olla tunne, et kõik on hangunud, külmunud ja kinnijooksnud. Kuid samas aitab see seis sul leida oma ettevõtmistes ja plaanides võimalikke vigu ja puudujääke, kuna oled suuteline rohkem süvenema ja nägema asju mitte enam nii must-valgelt, nagu sul tavaliselt kombeks. Sul on nüüd suurepärane võimalus peatada aeg — selleks, et põhjalikult süveneda igasse hetke ja neid hetki analüüsida. Võta aeg maha ja õpi kannatlikkust.

***VÄHK
Jätkuvalt on oluline kõik raha, asjade, ostu-müügi, kasutamise ja omamisega seotud valdkond.
Pingeid võib tekkida mingite hüvede ja privileegide pinnalt, samuti seoses võlgade ja laenudega. Igasuguste rahaliste riskide võtmine pole soovitav. Samas sobib aeg suuremateks ostudeks — juhul, kui oled seda ostu eelnevalt pikalt kaalunud ja selle kohta kõik välja selgitanud. Romantilises plaanis võib kummitada armukadedus ja soov partnerit kontrollida.