***JÄÄR

Jätkuvalt on fookus kõigel sellel, mis seondub sinu töö või ka laiemas plaanis ühiskondliku positsiooniga. Inimesed, kellega kohtud, võivad oluliselt muuta su plaane või tõmmata sind kaasa tegemistesse, mis annavad su elule sootuks uue suuna. Nüüd pead sa oskama näha igas
ebatavalises asjas või kohtumises uut võimalust teha asju hoopis teistmoodi kui seni. Samas on konkurents ja võitlusmoment endiselt väga tugev. Nädala teises pooles erilist ettevaatust kõikjal, kus võib midagi äkilist juhtuda!

***SÕNN

Nädal võib kujuneda üsna pingeliseks just suhete ja partnerluse osas. Keegi võib sinu suhtes käituda kas väljakutsuvalt või sulle mingeid nõudmisi esitada. Päikese poolt pingestatud Marss Skorpionis (Sõnni jaoks üks-ühele suhete märk) võib aga tähendada ka seda, et sinu ellu ilmub
jõuline ja mehelik mees. Teisel tasandil võib eriti nädala teine pool kaasa tuua ootamatuid või veidraid sündmusi seltskondlikus plaanis või seoses armuasjadega.

***KAKSIKUD

Olukorrad võivad kujuneda selliseks, et pead midagi muutma või lihtsalt kardinaalselt teistmoodi tegema. Muutused on praegu kindlasti vajalikud, ent neid ei tohiks teha kiirustades. Parim nädal vigade paranduseks, vanade probleemidele uut moodi vaatamiseks. Igapäevatööga või muude argiste asjadega seonduv võib tuua kaasa pingeid ja konflikte. Samas peaks sul olema väga palju füüsilist energiat.

***VÄHK

Kõige olulisemad on nüüd kõik üks-ühele suhted. Võimalik on nii meeletu ja kirglik kohtumine kui ka olukord, kus keegi sind kas provotseerib või muidu ärritab. Mida suurema pinge all oled elanud, seda raputavam ja vapustavam võib olla nädal. Ja kui oled mingil põhjusel oma seksuaalsust maha surunud, siis nüüd võib see vallanduda väga ekstreemselt ja jõuliselt. Ela end välja, aga hoia siiski ka pidur igaks juhuks käeulatuses!