***JÄÄR

Jäära valitseja Marss on Kalades (Jäära jaoks alateadvuse, hingesügavuste ja ka varjatud asjaolude — saladuste märk) ja moodustab pingeseisu Saturniga. Ehk siis käes on aeg, mil pead säästma oma psüühikat — vajalik on piisav puhkus ja stressi vältimine. Iga liigutus, mida nüüd teed, võtab tavalisest rohkem energiat. Sulle võib tunduda, et Maa gravitatsioonijõud on suurenenud või et sind hoiavad kinni mingid nähtamatud niidid. Ära muretse — see läheb üle!

***SÕNN

Kui töötad suures kollektiivis või pead osalema aktiivselt meeskonnatöös, siis võib nädal kujuneda üsna väsitavaks. Sulle võib tunduda, et töökaaslased esitavad sulle liigseid nõudmisi või kritiseerivad põhjendamatult su tööd. Või tunned lihtsalt, et asjad ei edene piisava kiirusega. Kõik võib tavalisest rohkem aega võtta. Samas soosib nädal tõsist pühendumist ja keskendumist sellele, mis on kõige olulisem.

***KAKSIKUD

Marsi ja Saturni asend on selline, mis võib sind just sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis proovile panna. Kui su tegevus on siiani olnud tasemel, siis ei pruugi nädal raske olla. Kui aga sinu töödes-tegemistes on olnud puudusi, siis nüüd võib sind tabada kriitikalaviin või tõmbad ise oma mõtetes endale vee peale. Nädal nõuab sinult konkreetsust ja selgust ehk otsustavust. Sellel nädalal pead sa käituma nagu Kaljukits — tegelema vaid kõige tähtsamaga!

***VÄHK

Võimalik, et oled oma tööde ja tegemistega ajahädas või ilmnevad mingid muud takistavad asjaolud. Kui oled oma ettevõtmised viimasele minutile jätnud, tunned kuidas juhe hakkab kokku jooksma. Nädal ei soosi ka reisimist ega olulisi juriidilisi protseduure. Ka ei ole soovitav minna mingitele kursustele ega alustada õpinguid. Veenuse asend soosib aga eksootilise iseloomuga romantilisi suhteid.