***JÄÄR
Nädal soosib radikaalseid ja isegi revolutsioonilisi samme, mille tagajärjel saabub täiesti uus kvaliteet. Kasuta praegust aega selleks, et tuua oma ellu uut, huvitavat ja ehk isegi erakordset! Kui sa praegu muutusi väldid, võivad need tulla vastu sinu tahtmist ja seal, kus sa seda ei oota. Seega muuda midagi kasvõi pisiasjade tasandil, peaasi et sa ei püüaks iga hinna eest säilitada „status quod”.
Konkurendid ja oponendid võivad sinu suhted ette võtta ootamatuid ja ettearvamatuid samme.

***SÕNN
Päikese asend Sõnni märgis on tugev ja harmooniline, mistõttu peaks nädal kujunema sinu jaoks üsna edukaks. Kui suudad vältida liigset kangekaelsust ja paindumatust, võid sellel nädalal palju ära teha. Veenuse asend soosib raha- ja äriasju.
Nädala teises pooles võib sind hakata kummitama mõni kinnisidee või astud soovmõtlemise libedale teele. Kujutad ette olematuid asju ja see tekitab just suhete tasandil segadust ja vääritimõistmist.

***KAKSIKUD
Aeg on jätkuvalt soodne vajalike muudatuste tegemiseks või siis oma tegevusele uue dimensiooni lisamiseks. Õige aeg vanade vigade paranduseks või siis korrektiivide tegemiseks oma plaanidesse. Nädal soosib ka looduses viibimist ja sealt energia ja elujõu ammutamist.
Meeskonnatöös ja erinevates grupisuhetes on aga võimalikud keerulised ja segasevõitu arengud, mis võivad lõppkokkuvõttes viia valetamiseni, tagarääkimiseni või intriigideni.

***VÄHK
Sinu vastas olevad jõud on tugevad ja võivad sind eriti nädala teises pooles kuidagi provotseerida. Kuid kui sul õnnestub konflikti vältida, võid leida endale mõjuvõimsa ja tugeva liitlase, kellega koos tegutsedes võib väga palju muutuda.
Nädal soosib surnud punktist väljamurdmist ja takistustest vabanemist. Kasulik oleks teha asju täiesti uuel viisil, katsetada ja eksperimenteerida. Samas ole valmis selleks, et keegi käitub sinuga ebatavaliselt või teeb mõne ootamatu sammu.