***JÄÄR

Nädala teises pooles hakkab mõju avaldama juba Marsi-Neptuuni kvadraat (täpne seis 26. mail). Seega peaksid hea seisma selle eest, et sa end liiga ära ei väsitaks. Puhkus ja korralik kõhutäis on sellel nädalal kindlasti väga vajalikud. Dieedi pidamiseks on nädal täiesti ebasobiv. Kuigi sa oled muidu igati optimistlik, võid sellel nädalal enda jaoks kunstlikke probleeme välja mõtlema. Ürita mõelda paindlikumalt, ära ole kinni jäikades reeglites.

***SÕNN

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval liigub Päike veel Sõnni märgis. Seega oleks kasulik, kui sa nendel päevadel suudaksid lõpetada kõik poolikud tööd. Nädala teine pool võib kujuneda pingutavaks eelkõige materiaalses liinis. Ostmise, müümise ja ka muude rahaliste tehingutega võivad kaasneda mingit takistavad või piiravad asjaolud. Veenuse opositsioon Pluutoga võimendab armukadedust.

***KAKSIKUD

Neljapäeval kell 11.45 siseneb Päike Kaksikutesse ning satub kohe vastaseisu reeglite ja piirangute sümboli Saturniga. Kuigi sa tavaliselt oled kiire kui tuul, võid nüüd takerduda liigsesse eneseanalüüsi. Sulle võib tunduda, et sa pole piisavalt tasemel või et keegi tahab sind meelega ebameeldivasse olukorda asetada. Samas võivadki teised nüüd sinu käest rohkem nõuda. Ära siis end lõdvaks lase!

***VÄHK

Vähis liikuv Veenus moodustab reedel opositsiooni kontrolliva ja võimuka Pluutoga. Seega on võimalik, et sulle avaldatakse kuidagi survet või esitatakse mitmesuguseid tingimusi. Samas võib see aspekt olla seotud ka kirgliku suhtega või olukorraga, kus sina ja su partner kirglikult tülli pöörate — taldrikud võivad vihiseda nii mis kole! Iha ja viha võivad selle aspektiga väga kergesti kohad vahetada. Sellel nädalal peaksid kindlasti sööma pigem rohkem kui vähem.