***JÄÄR

Ka sellel nädalal mõjub veel Marsi-Uraani kvadraat (tugevam on mõju nädala esimeses pooles). Ehk siis jätkuvalt on õhus pinget ja ärevust, mistõttu peaksid leidma võimaluse kuidas seda pinget süütul viisil välja elada. Su konkurendid ja oponendid võivad teha sinu suhtes ootamatu ratsukäigu. Keegi võib sind millegiga õrritada või kuidagi provotseerida — säilita rahu ja kaine meel! Nädal tervikuna soosib muutusi, vigade parandust, uuendusi, millegi uuel kujul taastamist.

***SÕNN

Nädala esimeses pooles võid jätkuvalt kokku puutuda teemadega, mis on sinu jaoks uudsed. Kui oled reisil või suhtled välismaalastega, võib selles liinis ootamatusi või ebatavalisi arenguid ette tulla. Valitseb ka asjade kaotamise oht. Samas oled suuteline kiiresti õppima ja nägema vanu probleeme uue nurga alt. Nädal tervikuna soosib kõiki üks-ühele suhteid, eelkõige just püsivate suhete loomist, siduvate lepingute sõlmimist jne.

***KAKSIKUD

Muudatuste tegemine ja vanade vigade parandamine on jätkuvalt teemaks — eriti nädala esimeses osas. Samas on sul kalduvus kiirustada ja loobuda asjadest, mida annaks veel kasutada. Esmaspäeval ja teisipäeval erilist ettevaatust liikluses ja ka loomadega kokkupuutumisel! Uus mõju nädalas on aga igapäevatöö ja tervisega seonduv — nendes teemades on võimalik positiivne muutus, uue kvaliteedi tekkimine.

***VÄHK

Eelmise nädala mõjud võivad veel edasi kesta, kuigi nädala teises pooles muutub olukord rahulikumaks. Konkurents ja võimuvõitlus võivad kaasa tuua mitmesuguseid ootamatusi. Uus positiivne mõju uues nädalas on aga loovus ja mängulisus, mistõttu oled just seltskondlikus plaanis särav ja tunned end vabalt. Seevastu argises ja töises sfääris võid tunda kerget pidurdatust. Paljud asjad võtavad tavalisest rohkem aega või on lihtsalt väga palju tööd.