***JÄÄR

Marsi ja Jupiteri kolmapäevane kvadraat muudab terve nädala sinu jaoks eriti aktiivseks ja teguderohkeks ja seda eriti seoses suhete ja partnerlusega. Nüüd võid koos oma partneriga just ühiskondlikus liinis palju korda saata. Samas võib ka konkurents olla üsna tugev — nii või teisiti on käes nädal, mil pead nii tööl kui ka muudes ühiskondlikes tegevusetes võimalikult palju pingutama, et saavutada teiste ees vajalik edumaa. Ka Veenuse asend tõotab romantilises sfääris võimsaid kogemusi!

***SÕNN

Uus nädal võib sind muuta kahtlustavaks või siis lihtsalt ülemäära murelikuks. Samuti võid sattuda mõne kinnisidee või sundmõtte mõju alla, millest sa ei suuda tükk aega vabaneda. Olukorrad ja suhted, milles on juba varem esinenud probleeme, võivad nüüd eriti selgelt esile tulla ja nõuda endaga tegelemist. Paljud ebamäärases seisus asjad kalduvad nüüd kas ühele või teisele poole. Võimalik, et pead nüüd vastu võtma otsuse või tegema sammu, millest hiljem väga palju sõltub.

***KAKSIKUD

Nädalas võib olla palju sellist, mis on seotud kas mingite muutuste-muudatustega või siis situatsioonidega, kus tuleb tegeleda vigade ja puuduste kõrvaldamisega. Kindlasti peaks aga hoiduma kõikide munade ühte korvi panemisest ehk siis tormakusest tingitud läbimõtlemata riskide võtmisest. Sinus on nüüd palju kirge ja soovi saada kõike kohe ja kiiresti kätte. Kiirustamine ja kannatlikkuse puudumine võib valustalt vastu näppe anda.

***VÄHK

Uus nädal toob fookusesse kas siis kodu ja perega seonduva või muutub aktuaalsemaks mineviku ja harjumustega ühenduses olev. Kuid mõlemais nendes teemades on nüüd ka pinget ja olukordi, kus tuleb reaalselt midagi muuta või muuta oma suhtumist ja hoiakuid. Suhetes lähedaste ja pereliikmetega tuleks oma Ego tagasi hoida. Töisel tasandil on võimalik ülitugev konkurents. Romantilises plaanis valitsevad aga suurepärased võimalused!