***JÄÄR

Nädal võib kujuneda üsna pingeliseks, kuna Päike moodustab kvadraadi Jääras oleva Uraaniga. Võimalikud on mitmesugused ootamatused ja ebatavalised arengud ja seda eriti ühiskondlikus-sotsiaalses plaanis. Mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas, seda enam üritatakse seda kõigutada. Kui oled kodune ja elad vaikset elu, siis ei pruugi midagi juhtuda. Marsi ja Pluuto sekstiil peaks aga andma sulle palju energiat — eriti just hingejõudu ja oskust leida keerulistele probleemidele õige lahendus.

***SÕNN

Veenuse ühendus Neptuuniga tõotab nii seltskondlikus kui ka romantilises plaanis tuua olulisi sündmusi. Võimalik, et oled üsna unistavas ja ebamaises meeleolus ehk siis meenutad pigem Kalasid kui Sõnni. Rahaasjades ei ole selline seisund muidugi soovitav, ent intiimses sfääris võimaldab selline enesetunne kogeda lausa Üheksandat Lainet. Ehk siis sinu võime oma partneriga kokku sulada on täiesti erakordne!

***KAKSIKUD

Eriti just nädala esimeses pooles võib toimuda mingi sündmus, mis sunnib sind oma plaane muutma. Või siis tekib häiriv lõhe töö- ja koduste asjade vahele — peresuhted võivad kannatada töömurede tõttu ja ka vastupidi. Oma koduses majapidamises peaksid olema väga hoolikas ümberkäimisel elektriseadmete ja kodumasinatega. Kuid nädal sobib suurepäraselt selleks, et loobuda oma vanadest mõttemustritest, saada lahti mõnest halvast harjumusest.

***VÄHK

Kas üllatus või ehmatus? Või mõlemad korraga? Just selliseks võib kujuneda algav nädal — pead olema valmis olukordadeks, kus keegi ei käitu üldsegi nii, nagu oled harjunud ja võib sind oma käitumisega täiesti endast välja viia. Nädal sobib selleks, et koos oma partneriga midagi tavatut ette võtta, tunda koos rõõmu eksperimenteerimisest. Kuid siduvaid lepinguid sõlmida ei maksaks — sidusust ei pruugi tekkida.