***JÄÄR

Valitseva kosmogrammi tõttu on nädal pingeline eelkõige ühiskondlikus plaanis. Mida rohkem sinust sõltub ja mida kõrgem on sinu positsioon, seda pingelisem on nädal. Konkurents on tugev ja sa pead oma positsioonide säilitamise nimel kõvasti pingutama. Ka isiklikus plaanis võib kiskuda pingeliseks — näiteks kui oled just mõne aadamapoja suutnud ümber sõrme mässida, siis ründavad sind kohe kadedad suguõed!

***SÕNN

Veenuse ja Pluuto ühendus võib olla seotud nii kire kui ka kahtluste ja hirmudega. Võimalik, et tunned hirmu selle ees, et su partner läheb minema ja see paneb sind väga jõuliselt temasse klammerduma. Või tahad ise suhte lõpetada, aga siis saab hirm võimaliku muutuse ees sinust võitu ja sa klammerdud tegelikult mittetoimiva, kuid siiski tuttava ja turvalise suhte külge. Teisel tasandil soosib nädal eksootilist või sinu jaoks ebatavalist (see viimane on loomulikult reaalsem asjade käik..)

***KAKSIKUD

Uue nädala probleemiks võib kujuneda muutuste ja ümberhindamistega seonduv — sa tahad muuta midagi kas iga hinna eest või vastupidi — seisad sellele kangekaelselt vastu. Või oled just midagi kardinaalselt oma elus muutnud ja nüüd tunned selles osas kahetsust, süütundeid jne. Või oled võimaluse muutuseks maha maganud ja põed jälle…. Merkuuri ja Saturni ühendus nõuab suhete osas konkreetsust, asjalikkust ja sõnapidamist.

***VÄHK

Nädala võnked võivad olla sinu jaoks üsna äkilised ja kirglikud, võimendavad nii iha kui viha. Voodis võid kogeda tavalisest jõulisemat kirge, samas võivad armukadedus ja omandiiha neid ilusaid hetki varjutada. Ka ühiskondlikes suhetes ning seltskondlikus plaanis on tunda survet, mõjutamist ja üksteise kontrollimist. Samas annab Merkuuri-Saturni ühendus sulle hea võimaluse millessegi täielikult süveneda. Tööd ja erinevaid kohustusi võib tavalisest enam olla.