***JÄÄR

Jäära valitseja — Marss liigub Kaaludes (sinu suhete ja partnerluse solaarmärgis) ja teeb väga tugevaid pingeaspekte nii Uraani kui Pluutoga. Mis võib tähendada seda, et sinu suhtemaastikul kipud tuliseks minema ning õhus võib olla tunda lausa kõrbelõhna. Seega pead just suhete liinis olema äärmiselt vaoshoitud ja taktitundeline. Hoidu kriitilistest märkustest ja enne mõtle ning alles siis ütle. Kui keegi sind millegagi välja vihastab, hinga sügavalt sisse, loe mõttes kümneni ja alles siis ütle midagi vastu — soovitavalt midagi humoorikat või vähemalt neutraalset. Ja kui sul on kellegagi mingi kana kitkuda, siis oleks soovitav sellel ja ka järgmisel nädalal selle isikuga üldse igasugust suhtlemist vältida.

Nädal sobib hästi koduga seotud raskemateks töödeks — kuid ole ettevaatlik võimalike traumade ja vigastuste suhtes!

***SÕNN

Kui oled parajasti puhkusel või naudid lihtsalt rahulikku elu, toob nädal su ellu uut värskust ja uusi ideid. Hakkad mõnd asja teise nurga alt nägema ja see tekitab sinus uut entusiasmi. Kui aga oled tööga hõivatud ja ehk isegi ajahädas, muudab nädal su elu päris stressirohkeks. Kui su töödes ja tegemistes on esinenud mingeid vigu või puudusi, siis nüüd pead neist aru andma või hakkavad need puudused sind ennast segama või häirima. Nüüd on käes hetk, kus järgi võib anda keti kõige nõrgem lüli — ole siis valmis koheselt ja kiirelt seda lüli tugevama vastu välja vahetama.

Samas soosib Veenuse asend meeldivaid suhteid pere ja kodustega, samuti sobiks osta uusi riideid ja aksessuaare.

***KAKSIKUD

Nädalat iseloomustavaks sümboliks võiks olla pilt näitlejast, kellele aplodeeritakse ehmatavalt valel ajal. Seega võid sel nädalal sattuda tähelepanu keskmesse hetkel, kui sa selleks valmis ei ole. Võib ka öelda nii, et kõik see, mis on sinu jaoks tähtis ja oluline ning millele sa oled keskendunud, toob endaga kaasa üllatusi, ootamatusi, aga ka survet ja mõjutamist. Sul võib olla tunne nagu kuningannal, kellel suure rahvahulga ees ootamatult kõik riided seljast pudenevad. Niisiis ole sel nädalal ettevaatlik tähelepanu püüdmisega — see võib sulle kasu asemel kahju tuua. Pinges Lilit sinu saladuste ja intriigide sektoris nõuab siirust ja otsekohesust ja seda eriti meestega suhete loomisel. Ja valva oma autot või muud sõiduriista hoolikalt!

***VÄHK

Kui oled viimasel ajal midagi oluliselt muutnud ja toonud oma ellu midagi täiesti uut, siis nüüd võid selles kõiges kahtlema hakata. Muutused on jõudnud faasi, kus ilmnevad esimesed raskused ja on võimalikud tagasilöögid. Teine võimalus on see, et need asjad ja suhted, mida sa tegelikult enam ei vaja, langevadki su eluteest välja.

Kolmas võimalus on aga see, et sa lihtsalt tunned hirmu võimalike muudatuste ees, mistõttu klammerdud just vanadesse oludesse, minevikku — kõigesse, mida saad kasutada kui ankrut tormiseks kiskuval muutuste merel.

Selle kõige põhjuseks on Vähis liikuva Päikese kvadraat Saturniga. Hirm kõige uue ja eriti muudatuste ees on sageli selle aspekti üks mõjudest.