***JÄÄR

Energiad on sinu jaoks jätkuvalt tugevad — neljapäeval teevad Jäära märgis ühenduse Päike ja Marss ning laupäeval Merkuur ja Uraan. Seega on selles nädalas sinu jaoks võrdselt nii energiat ja pealehakkamist kui ka erilisust ja originaalsust. Suurepärane nädal just vaimsest seisakust ja stagnatsioonist väljamurdmiseks. Nädal soosib kõiki uusi algusi — eriti just intellektuaalses plaanis. Päikese ja Marsi ühendus võib sind kohati ülemäära toimekaks või domineerivaks muuta — selle seisuga tõmbad sa ligi ka mehelikke või lihtsalt üliaktiivseid mehi. Samas oled sa ise piisavalt iseseisev ja isepäine, mis võib suhte püsimajäämisele halvasti mõjuda.

***SÕNN

Esmaspäeval kell 10.25 jõuab Veenus Sõnni märki (liigub Sõnnis kuni 9. maini)! Seega oled nüüd rohkem seotud Veenuse naiselike ja seltskondlikke vibratsioonidega, mis muudab nii sinu suhtemaastikud kui ka romantilise plaani värvikamaks ja nauditavamaks. Parim aeg oma naiselikkuse esiletoomiseks ja rõhutamiseks.

Teisel tasandil sobib nädal kenasti kokkuvõtete tegemiseks, ettevõtmiste lõpetamiseks ja ka ebavajalikest asjadest vabanemiseks. Nimelt sisenevad laupäeval Sõnni nii Päike (kell 1.03) kui ka Marss (kell 14.48). Selleks ajaks tuleks kõik „lahtised otsad” kokku siduda. Sest järgmine nädal on juba uute alguste, uute plaanide ja uute suhete loomise aeg!

***KAKSIKUD

Kaksikute valitseja — Merkuur — teeb laupäeval ühenduse Uraaniga ning pühapäeval kvadraadi Pluutoga. Seega võib eriti nädala teine pool kujuneda üsna rahutuks, ettearvamatuks või lihtsalt pingeliseks. Sinu konkurendid nii tööl kui eraelus võivad nüüd olla vapustavalt leidlikud sulle kaigaste kodaratesse loopimises. Samas ei pruugi midagi sellist olla — sel juhul tunned ise oma sügavamas sisemuses, et aeg on midagi muuta. Võid tunda, et vanaviisi jätkates probleemid aina suurenevad ja et on vaja ette võtta midagi täiesti uut, muuta suhtumisi, leida uusi värskeid võimalusi.

Suhete, eriti intiimsuhete osas võimendab nädal sügavaid hingelisi ja müstilise alatooniga hingeseisundeid. Suhetes on rohkem salapära — paned tähele sümboleid ja märke.

***VÄHK

Milline on sinu positsioon? Kas seda saab keegi kõigutada? Kas konkurendid või rivaalid saavad sind kuidagi kahjustada? Sellised küsimused võivad nüüd aktuaalsed olla. Sa oled sunnitud oma positsioonid üle vaatama ning vajaduse korral tegema vajalikud muudatused. Asjad, suhted ja olukorrad, kus on olnud puudujääke või probleeme, nõuavad nüüd erilist tähelepanu. Võimalik, et löögi alla satub „keti kõige nõrgem lüli”. Seega tuleks sul välja selgitada, milline see kõige nõrgem lüli on. Bossi või mõne muu tegelasega, kellel on sinu üle mingi võim ja voli, ole võimalikult viisakas ja taktitundeline. Sest kui vähegi põhjust annad, näidatakse sulle koht kohe kätte.