***JÄÄR

Alates kolmapäevast peaks su elutempo muutuma tunduvalt kiiremaks ja hoogsamaks. Samas on Päikese-Neptuuni asend siiski veel selline, mis võib sind hajameelseks ja unistavaks muuta. Seega ole just avalikes kohtades tähelepanelik, kuna kipud oma asju kaotama ja maha unustama. Seevastu Marsi õnnelik seotud Uraaniga annab sulle vabad käed vajalike muudatuste tegemiseks ja vanade möödalaskmiste parandamiseks. Romantilises plaanis on seisud üle keskmise head.

***SÕNN

Nädala esimeses pooles võivad tunda anda veel eelmise nädala mõjud, kuid märksa leebemal moel. Uus nädal soosib aga muutusi ja muudatusi, samuti kõike, mis kuidagi seondub võlgade-laenude, ühisomandi, jagatud vahendite ja ressurssidega. Võid saada kasu kellegi teise varadest ja vahenditest või aitad oma võimaluste ja vahenditega kedagi teist. Suhete ja seltskonnaelu tasandil algab kolmapäeval huvitav aeg — mingil moel põimuvad omavahel suhtlemine ja üksindus, seltskondlikkus ja meditatiivsus.

***KAKSIKUD

Naistepäevanädal võib tuua uusi tutvusi ja kontakte nendega, kes mõjuvad sulle eelkõige intellektuaalses plaanis inspireerivalt. Nädal soosib pigem sõprust kui armastust. Ka võid kohtuda kellegiga, kes annab su tegevusele täiesti uue suuna või paneb sind lihtsalt asju uuest vaatenurgast nägema. Nädala esimeses pooles on jätkuvalt oluline see, mis mulje sa ühiskondlikus liinis teistele jätad. Ole ikka tasemel ja hoia oma mainet! Mine kaasa vaid ettevõtmistega, millest sul on selge ja konkreetne ülevaade.

***VÄHK

Nädal soosib kõike, mis on seotud su igapäevatöö ja argirutiiniga. Tavalises rutiinis on nüüd rohkem seda, mis sind vaimustab ja innustab. Võimalik, et leiad meetodi oma töö huvitavamaks ja loomingulisemaks muutmiseks. Sulle võidakse pakkuda uut tööd või uuendad ise oma töömeetodeid ja stiili. Nädala esimeses pooles on tunda veel ka eelmise nädala mõjutused. Nädala teises pooles võivad muutuda olulisemaks kõik sotsiaalsed-ühiskondlikud suhted. Lood ehk mõne kasuliku tutvuse või kohtud vajaliku inimesega.