SÕNN

Paljuski kehtib edasi kõik see, mis kirjas eelmise nädala kohta. Asjad, esemed, väärtused kui sellised — kuidas sa neid kasutad, mida vajad ja millest puudust tunned. Mis on sulle tegelikult tähtis ja mida omad või kasutad vaid sellepärast, et kõik teevad nii. Teisel tasandil on olulised sinu suhted mingis grupis või rühmas — võid nüüd leida endale selles grupis uue rolli või võimaluse end selles rühmas paremini väljendada. Üsna hea nädal mõne klubi või seltsi liikmeks astumiseks. Samas võib mõni su sõber või sõbranna su abi või nõuannet vajada — leia siis see aeg ja kuula ta ära! Seevastu raha ära sõbrale või sõbrannale laena, samuti ära kuula tema soovitusi midagi osta või hankida.

KAKSIKUD

Jätkuvalt kestab su elus aktiivne faas, mil paljud protsessid on kas kulmineerumas või siis mingeid konkreetseid tulemusi andmas. Samas püüa keskenduda kõige olulisemale ja ära end killusta — vastasel korral jääd kas ajahätta või riskid kiirustades langetada valesid otsuseid. Eriti just ühiskondlikus plaanis kipud nägema vaid seda, mida tahad näha. Sa keeldud ebaedu uskumast ning see uinutab oluliselt su valvsust. Positiivsel juhul suudad siiski ära kasutada oma naiselikke võlusid ja selleläbi luua suhteid kasulike ja vajalike inimestega. Teisest küljest võid komistada mõne ebasiira ja teeskleva tüübi otsa, kes püüab sind omakasu huvides ära kasutada.

VÄHK

Rutiin ei ole kindlasti see asi, mida sa nüüd naudid. Vajad hetkel erilisi elamusi, midagi sellist mis stimuleeriks su vaimu ja paneks elule värskema pilguga vaatama. Kui vähegi võimalik, mine kuhugi eksootilisse paika, külasta näitusi või kontserte. Otsi üles mõni oma veidrikust vandenõuteoreetik ja uuri temalt uusi uudiseid maailma asjade kohta. Samas on oht sattuda mõne kummalise idee või veendumuse mõju alla, mis võib sind just praktilistes asjades valele teele juhatada. Seega tuleb sul müstilisi ja salapäraseid asju uurides ikkagi kaine analüütik endas alles jätta. Edukas nädal kõigile, kelle töö on seotud loomingu, kunsti, kirjutamise, improviseerimisega. Romantilises plaanis on oht langeda pettuse ja enesepettuse võrku või näha partnerit lihtsalt vales valguses.