JÄÄR

Hea, kui saaksid selle nädala pühendada oma kodule või siis oma sisemisele minale — mis on su hinge kodu. Oma juurte ja päritolu tajumine võib nüüd mõjuda väga puhastavalt ja vabastada sind mineviku hirmudest ja rõhuvatest mälestustest. Praktilisel tasandil on soositud suuremad ostud kodu tarbeks — mööbel, kunstiesemed, kaunistused. Väike maalritöö või uue tapeeditüki panek ei teeks paha. Väljaspool kodu, ühiskondlikus plaanis, ole siiras ja avameelne ning püüa lahendada tekkivad pinged juba eos. Sel nädalal tuleks hoiduda lubaduste andmisest — need osutuksid hiljem koormavaks. Tööasjades võidakse sinu suhtes kasutada piitsa ja prääniku meetodit.

SÕNN

Esmaspäeval teeb Sõnni valitseja Veenus kvadraadi Saturniga. Seega võib eriti nädala esimene pool olla üsna väsitav ja kurnav. Ning kui oled hetkel tööga ülekoormatud, siis võid kergesti üle pingutada ja oma tervisele põntsu panna — sest sa ei väsi ennem, kui viimane võhm väljas. Sa oled lõppude lõpuks ikka naiselik ja hoolitsust vajav naine, mitte mingi lahingusse tormav amatsoon. Samas — kui sul on hetkel rohkem vaba aega ja võimalusi põnevalt aega veeta, siis võid enda jaoks avastada mingi uue hobi või teema, millesse õhinal sukeldud. Kerge on leida vaimset vaheldust ja uusi teemasid, mis sind kaasa haaravad.

KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles naudid kiirust ja produktiivsust — Merkuur teeb teisipäeval trigooni Pluutoga ning kolmapäeval sekstiili Marsiga. Seetõttu oled vaimselt heas vormis ning suudad ära teha mitme nädala töö. Kuid alates neljapäevast hakkab tunda andma Merkuuri ja Jupiteri kvadraat — kipud end asjata killustama ja võtma ette rohkem, kui suudad lõpuni viia. Samuti kannatad tõsiste valikuraskuse all — mida võtta, mida jätta? Teadupärast ajab suur tükk suu lõhki — võimalik, et krabad endale midagi sellist, millest jõud üle ei käi. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval ole ettevaatlik nii liikluses kui ka ümberkäimisel ohtliku tehnoloogiaga.

VÄHK

Veenus liigub kuni neljapäeva õhtuni veel Vähis, tehes samas pingeaspekti Saturnile. See võib tekitada sinus soovi klammerduda sellesse, mida omad ja mille üle sul on kontroll — asjade materiaalne maailm annab sulle nüüd sisemise kindlustunde. Seega püüad asjade ja esemete maailma kaudu põgeneda iseendale näkkuvaatamise eest. Sa pole kas endaga rahul või maadled lihtsalt järjekordse identiteedikriisiga. Sulle võib tunduda, et olemas olemine saab toetuda vaid väga kindlatele asjadele, mateeriale, ainele. Hinge või Vaimu olemasolusse on sul hetkel raske uskuda. Tegelikult oled sa väga tundlik ka kõrgemate vibratsioonide suhtes, kuid oled ise endale need tajud ära keelanud.