JÄÄR

Marsi, Liliti ja Jupiteri ühendus on Suures Trigoonis Jupiteri ja Saturniga. Marss asub Vähis, mis Jäära jaoks on 4. solaarmaja — harjumused, sisemaailm, kodu, pere, majapidamine, juured, minevik, mälestused. Seega on nüüd just nendes märksõnades nüüd võimalik haarata härjal sarvist ning viia läbi vajalikud muudatused. Seega soosib nädal nii halbadest harjumustest vabanemist kui ka koduseid ümberkorraldusi — parim aeg selleks, et oma kodus midagi erilist ja pöörast läbi viia — nii sisekujunduse kui ka mõne erilise koosviibimise näol. Anna oma kodule uus hingamine!
Kui omad selleks kalduvust, võid algaval nädalal liiga suurt rõhku panna söögile ja joogile. Eriti just joovastavate jookide osas tasuks olla ettevaatlik — nende mõju võib olla tavatu.

SÕNN

Parim nädal selleks, et kasutada oma sõnajõudu ja teha teistele selgeks oma tegelikud vajadused. Suudad nüüd oma mõtteid paremini ja selgemini sõnastada ja see omakorda avaldab su partneritele tugevat muljet. Seega on käes aeg rääkida sulle olulistest asjadest! Nii neljasilmasuhetes kui ka suuremas seltskonnas jõuab sinu sõnum teistele paremini kohale.
Samas ära võta sõna teemadel, milles sa eriti koduse ei ole — sel juhul võid kergesti sattuda vihasesse vaidlusse, mis võib lõppeda ka suurema tüliga. Räägi sellest, mis on sügaval su südames, ära hakka looma mingeid kunstlikke mõttekonstruktsioone!
Kui plaanid reisile minna, siis ära jäta midagi kahe silma vahele ja kindlasti tasuks teha korralik reisikindlustus!

KAKSIKUD

Kaksikute valitseja — Merkuur — liigub Maalt vaadates retrograadselt (tagurpidi) ning moodustab terve nädala jooksul kvadraadi Uraaniga ning veidi nõrgema opositsiooni Pluutoga. Seega on võimalik, et pead nüüd mõned sammud tagasi astuma, võtma tagasi mõne oma käigu või ümber vaatama mõne oma varasema otsuse. Tuleb ehk teha mõningaid vigade parandusi aladel, kus oled liialt kiirustanud ja asju pealiskaudselt võtnud.
Samas võid Suure Trigooni mõjul saavutada suurema sisemise selguse just oma vajaduste osas. Saad paremini aru, mida sa tegelikult vajad ja mis ressursse on sulle vaja selleks, et oma eluga rahul olla. Kui oled asjad korralikult läbi mõelnud, sobib nädal suurepäraselt nii suuremateks ostudeks kui ka raha- ja äriasjadega seotud plaanide tegemiseks.

VÄHK

Suures osas kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Seega pead endiselt hoidma oma mainet ja mitte tegema midagi sellist, mis võib anda põhjust sulle näpuga näitamiseks. Marsi-Jupiteri ja Liliti kolmekordne ühendus mõjub sinu iseloomu võimendina, tuues esile nii sinu head kui ka halvad küljed. Vähis retrograadselt liikuv Merkuur (kvadraadis Uraaniga ja opositsioonis Pluutoga) nõuab sinult mitte kiirustamist oluliste otsuste langetamisel. Ja kui pead olulise otsuse vastu võtma, siis kindlasti pea hea sõbra või asjatundjaga nõu. Teisel tasandil võidakse sulle vaimset survet avaldada — kas üritab mõni müügimees sulle oma kaupa pähe määrida või puutud muul viisil kokku moonutatud ja kallutatud informatsiooniga.