***JÄÄR
Uus nädal võib tekitada olukordi, kus lõppfaasis olevad ettevõtmised võivad takerduda või nõuda lisapingutust. Vaja on olla kannatlik ja süvenemisvõimeline, sest igasugune kiirustamine võib nüüd vaid probleeme kaasa tuua. Teisel tasandil soosib nädal töö- ja rahaasjadega seotud kaugemate tulevikuplaanide tegemist. Nädala teises pooles on nii romantilises kui seltskondlikus plaanis väga soodne ja võimalusterohke aeg!

***SÕNN
Algaval nädalal võid tunda vastumeelsust ja isegi hirmu muutuste ees. Sulle võib tunduda, et kui muutustega kaasa lähed, kaotad olukorra üle kontrolli. Seega võid sellel nädalal olla äärmiselt tõsine ja kammitsetud. Kuid aeg sobib kenasti millessegi süvenemiseks, samuti vanade vigade parandamiseks. Suhete liinis võib nädala teine pool kujuneda üsna salapäraseks ja veidi müstiliseks. Saladus ja varjatus võib mingit rolli mängida.

***KAKSIKUD
Nüüd peaksid hoolitsema selle eest, et sa ei võtaks enda peale mingeid lisakohustusi. Peaksid keskenduma hoopis poolikute tööde lõpetamisele. Tegele kõige olulisema ja vajalikumaga, ära ennast killusta! Kui oled oma tööd-tegemised viimasele minutile jätnud, võid olla suures ajahädas. Suhe bossi või kellegi teisega, kes sinu üle võimu omab, võib tunduda rõhuvana ja vabadust piiravana.

***VÄHK
Sinu maailmavaate ja uskumustega seonduv võidakse nüüd proovile panna. Sa hakkad kas ise oma tõekspidamistes kahtlema või seab keegi teine su maailmapildi kahtluse alla. Alternatiiv sellele on välismaa, reisimise ja õpingutega seonduva problemaatiliseks muutumine. Reisile ei maksaks kindlasti minna. Kui oled seotud pingelise vaimse tööga, siis vajab su aju kindlasti tavalisest rohkem puhkust nii füüsilise tegevuse kui ka piisava une näol.