***JÄÄR

Marsi ja Uraani täpne kvinkunks soosib jätkuvalt kardinaalseid muutusi, läbimurde sooritamist, vabanemist kõigest aegunust ja ebavajalikust. Kui sul on mõni halb harjumus, siis kasuta nüüd juhust ja vabane sellest! Kui aga soovid oma ellu stabiilsust ja rahu (ehk siis kardad muutusi), võib nädal panna sind valiku ette — võta või jäta. Ja see valik ei pruugi olla lihtne. Teisel tasandil soosib nädal kodu ja majapidamisega seotud suuri ümberkorraldusi. Samas tuleks koduses majapidamises olla ettevaatlik elektriseadmete ja gaasiga.

***SÕNN

Nädal soosib eelkõige koduseid suhteid ja perekondlikke ühisüritusi. Kõige selle juures tuleks siiski jääda ausaks ja otsekoheseks, et ei tekiks võimalust arusaamatusteks ega üksteisest möödarääkimisteks. Armuasjade rindel võid kogeda nii ülimat kirge kui ka hinge närivaid kahtlusi, mis võivad lõppeda ka armukadeduse ussi jõulise vingerdamisega. Kõik info ja kommunikatsiooniga seonduv võib kaasa tuua ootamatusi või ettearvamatuid arenguid. Romantikarindel on palju kirgi ja ahvatlusi.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Veenuse ühendus võib nüüd tuua su ellu palju kergeid, meeldivaid ja seltskondlikke sündmusi. Samas teeb Merkuur nädala teises pooles kvadraadi Lilitiga. See aspekt manitseb aususele, konkreetsusele ja selgusele. Võid kogemata sattuda mingisse sellisesse rolli, kus sa mõjud ebasiiralt või siis seod end mingi sellise ettevõtmisega, mille tulemusi sa ei suuda ette näha. Nädal ei sobi tehnikakaupade, küll aga eksootilliste ja ekstravagantsete asjade ostuks. Romantilises plaanis on võnked kõvasti üle keskmise.

***VÄHK

Vähis liikuv Päike teeb laupäeval (aspekt mõjub terve nädala jooksul) kvadraadi mässumeelse ja ettearvamatu Uraaniga. Mistõttu võib nädal kujuneda üsna rahutuks ja närviliseks — kindlaid plaane pole seega mõtet teha, kuna viimasel hetkel võib veel kõik muutuda. Kuid samas on Päike ka trigoonis Marsiga (mis asub sinu mängulisuse ja naudingute sektoris) ja see muudab nädala sinu jaoks eelkõige romantilises plaanis äärmiselt paljutõotavaks! Rahaasjades võid elada üle oma võimete ja teha mõttetuid kulutusi.