***JÄÄR

Merkuur on Jääras ühenduses Uraaniga ning moodustab samas ka kvadraadi Pluutoga. Selline seis toob nädalasse rahutust, närvilisust ja vaimset pinget. Kõige selle juures võid aga olla äärmiselt leidlik ning tulla heade lahenduste peale. Aga kindel on see, et millegi peale kindel olla ei saa — võimalikud on ootamatused või lihtsalt veidrad sündmused. Romantilises plaanis võivad asjad minna salapäraseks, mängus on varjatud momendid.

***SÕNN

Praktilisel tasandil võivad nüüd peavalu valmistada kõik sellised asjad, mis on lõppfaasis. Võimalik, et vahetult ette „valmissaamist” tuleb midagi ootamatut ette ja sa pead kiiresti ümber orienteeruma. Psühholoogilises plaanis võib nädal kaasa tuua kummalisi meeleolusid, veidraid unenägusid või lausa mõne müstilise ja erilise kogemuse. Suurepärane nädal selleks, et püüda asju tunnetada tavalisest teistmoodi, püüda oma alateadvus ümber programmeerida — vabaneda hirmudest ja kompleksidest.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Pluuto kvadraat toob nädalasse vaimset erksust ja soovi tungida probleemide olemusse. Samas võib see aspekt olla ka seotud ajupesu ehk siis pealesurutud ideedega. Seda eriti juhul, kui oled aktiivselt tegev mingis grupis või kollektiivis. Vaidlused ja lahkarvamused on kerged tekkima. Samas lubab Veenuse asend luua kasulikke sidemeid ühiskondlikus plaanis — siin on võimalik ka romantilise suhte tekkimine.

***VÄHK

Kui eelmisel nädalal millegiga üle pingutasid või tegid oma töid kiirustades, siis nüüd võib sind tabada kriitika ning sa pead tegema oma plaanidesse korrektiive või parandama eelmise nädala vigu. Kindlasti ei pea see nii olema — sel juhul koged nüüd lihtsalt kas ajapuudust või sunnivad konkurendid sind ennast kätte võtma. Parim nädal selleks, et välja murda sotsiaalsest rutiinist ning võtta vastu mõni uus väljakutse.