***JÄÄR

Uus nädal soosib kõiki üks-ühele suheteid, partnerlust kui sellist. Teistest võib palju abi olla, samuti võidakse ka sinu abi või nõuannet vajada. Samuti on nädal igati soodne tööga seotud muudatuste tegemiseks. Või siis millegi parandamiseks ja uuendamiseks. Nii mõnelegi asjale õnnestub nüüd anda viimane lihv. Õige aeg ka tervisega seotud muudatuste tegemiseks. Laupäeva õhtul ja pühapäeva hommikul tuleks sul Kuu ja Marsi kvadraadi tõttu hoiduda vaidlustest ning olla eriti tähelepanelik liikluses.

***SÕNN

Nädal võib tuua uusi tuuli sinu suhtemaasikule. Kui selles vallas on tuulevaikus olnud, siis nüüd võid kohtuda paljude uute nägudega. Eriti soositud on just meeldivamat laadi suhted, mis võivad olla nii intiimse kui ka lihtsalt lõbusa iseloomuga. Ka tööasjade ja üldse argiste kohustustega seoses võib ette tulla tavalisest nauditavamaid momente. Samas võib probleemiks olla mõningane laiskus.

***KAKSIKUD

Mõnus nädal neile, kes saavad elu veidi vabamalt võtta ega pea tööl viimast välja panema. Samas peaksid hoiduma liigsete riskide võtmisest — seda eriti esmaspäeval. Hea nädal ka selleks, et juurutada mõni uus kasulik harjumus või püüda loobuda mõnest vanast halvast harjumusest. Samuti võib sinu suhe oma lemmikloomaga olla tavalisest olulisem. Merkuuri sekstiilid Jupiteri ja Pluutoga muudavad vaimse tegevuse eriti nauditavaks.

***VÄHK

Nädal soosib elu kergemat ja mängulisemat poolt. Mängulisuse alla käib ka igasugune loominguline tegevus, mis sünnib mitte pingutuse, vaid spontaanse mängulusti kaudu. Võiksid nüüd oma mõtete ja ideedega rohkem mängida ning proovida, millise tulemuseni jõuad. Seega soosib nädal ka võimalikest mõttekrampidest vabanemist ning mingi uue suhtumise omaksvõtmist. Laupäeva õhtul ja pühapäeva esimeses pooles ole suhetes kodustega kannatlik ja taktitundeline.