***JÄÄR

Nädalas võivad mingil viisil seguneda kohustused ja meeldivad asjad. Näiteks võib seoses igapäevatööga tekkida romantiline arenguliin või muutub su suhe mõne kollegiga sinu jaoks lihtsalt olulisemaks. Igati sobiv nädala ka muudatuste tegemiseks või siis süvenemiseks mingisse salapärasesse või müstilisse teemasse. Ka on aeg sobiv vanadele asjadele uue hingamise andmiseks, asjade parandamiseks, uuendamiseks, puhastamiseks.

***SÕNN

Tulemas on väga võimalusterohke nädal neile, kes harrastavad aktiivset eluviisi, palju suhtlevad ja kelle suhtumine asjadesse on mänguline ja loominguline. Armastus ja kirg kui selline võivad su elus nüüd väljenduda mitmel eri tasandil ja erinevas vormis. Sul võib olla rohkem ka juhuslikku õnne ja vedamist. Neljapäeval ole siiski riskide võtmisega ettevaatlik. Kuid laupäev veeda kindlasti koos oma kallimaga ja tehke koos midagi põnevat!

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Neptuuni trigoon toob nädalasse loomingulisust ja fantaasirikkust, mida saaksid eriti hästi ära kasutada oma töös. Nädal sobib hästi süvenemiseks asjadesse, kus on vaja mõelda originaalselt ja stambivabalt. Samuti on nüüd õige aeg mõelda selle peale, kuidas oma igapäevarutiinist välja murda. Sest just nüüd võid leida meetodi, kuidas hall argipäev värvilisemaks muuta.

***VÄHK

Võimalik, et tunned sellel nädala mõtlemisest kui sellisest suuremat naudingut. Vaimne töö läheb ladusamalt ning su ajul tundub olevat suurem jõudlus. Samuti oled sa tavalisest mängulisem ja paindlikum. Võib toimuda mingi meeldivamat sorti sündmus, mis viib positiivse muutuseni. Ka on nüüd sulle olulist suhet võimalik vaadata palju sügavama ja teravama pilguga.