***JÄÄR

Kui oled liiga kannatamatu, võivad vastukaaluks tekkida olukorrad, kus pead olema kannatlik ja lihtsalt ootama. Nädalas on ka suur vastuolu uue ja vana vahel. Sa peaksid kõik hoolikalt läbi kaaluma, enne kui midagi otsustad. Samas on nädal üsna soodne läbimõeldud rahalisteks ettevõtmisteks. Ost-müük võivad osutuda sulle kasulikuks, samuti kõik, mis seondub omamise, omandamise ja millegi kasutamisega.

***SÕNN

Sõnnis liikuv Päike on igati heades aspektides — seega on nädal sinu jaoks viljakas ja produktiivne. Suudad ennast kehtestada ja oma soovid ellu viia. Hoiduma peaksid ülemõtlemisest ja asjade keeruliseks ajamisest. Kui tegutsed iseseisvalt, usud sa endasse. Aga kui kuulad kellegi juttu ja usud tema nõuandeid, võib muutuda ebakindlaks ja endas kahtlevaks.

***KAKSIKUD

Nädala esimene pool soosib armuasju ja seltskonnaelu — vaheldust on kerge leida. Uued tuttavad teevad rõõmu. Nädal tervikuna võimendab sinus olevat loomingulist potentsiaali. Su alateadvuses toimub aktiivne käärimine, mille tulemuseks võib olla fantaasiaküllane ja ilus asi. Samas võib pühapäevane Merkuuri ja Saturni vastasseis muuta sind nädala teises pooles tõsiseks ja pisiasjade pärast muretsevaks.

***VÄHK

Sulle kui tundlikule natuurile mõjub Päikese sekstiil Neptuuniga vägagi positiivselt. Võid sattuda tõeliselt sensitiivsele lainele ja olla loominguliselt väga viljakas. Veenuse asend soosib platoonilist vaimustust kellestki, kes võib olla kas kaugel või lihtsalt sulle tegelikkuses kättesaamatu. Samas peaksid reaalselt kellegagi kohtudes olema ettevaatlik ning talle ennast esimesel kohtumisel mitte liialt avama.