***JÄÄR

Nädala esimene pool võib olla veel väga sarnane eelmisele nädalale. Pinge on suur ja konkurents ülitugev. Kui sul konkurente ei ole, siis võivad sündmused lihtsalt minna nii, et pead midagi muutma või oma tegevuse ümber korraldama. Ka peaksid olema ülimalt tähelepanelik liikluses ja ka töötamisel ohtlike mehhanismidega. Peaksid korralikult välja magama ja piisavalt sööma. Suurenenud on varguste ja asjade kaotamise tõenäosus.

***SÕNN

Milliseid on sinu suhe oma sõprade ja sõbrannadega? Kas teie vahel on tõeline sõprus või on see lihtsalt hea võimalus vältida üksindust? Sellel nädalal võivadki tekkida olukorrad, kus sinu ja mõne su sõbra või sõbranna vahel kujuneb keerukas situatsioon, mis nõuab sinult ja ka temalt häid psühholoogi oskusi. Teisel tasandil nõuab nädal sinult täpsust ja kohusetunnet ning erilist tähelepanu avalikes kohtades (varguste ja asjade kaotamise oht).

***KAKSIKUD

Sellel nädalal on kõige olulisem hoida oma mainet ja olla igas mõttes tasemel. Seda just seoses oma karjääri või ka muu ühiskondliku tegevusega. Pead olema võimeline vastutama ja oma sõna pidama. Kui loobud vastutusest ja kedagi alt vead, siis kaotad usalduse, mida on hiljem väga raske tagasi võita. Nädala esimeses pooles võivad sinu suhted mingi grupi või rühmaga olla pingelised. Ettevaatust ka elektri ja tehnikaga.

***VÄHK

Ühiskondlikus liinis on jätkuvalt võimalikud ootamatused, äge konkurents, surve ja opositsioon.
Vaimses ja intellektuaalses plaanis tuleb aga huvitav nädal, mis su peas tekib rohkelt uusi ideid ja fantaasiapilte. Selle taga on tugev Neptuuni ja Kalade märgi mõju, mis just Vähkidele mõjub vaimu avardavalt ja kunstihuvi suurendavalt. Seega sobib nädal kunsti ja väärtfilmide nautimiseks, aga ka süvenemiseks salapärastesse ja müstilistesse teemadesse.