***JÄÄR

Nädal on endiselt soodsa mõjuga raha- ja äriasjadele, väljaarvatud juhul, kui esineb seos välismaa ja välismaalastega. Ka laiemas plaanis ei soosi nädal asju, mis seotud välismaa, reisimise, õpingute, juriidiliste protseduuridega — eriti just nädala teises pooles. Pinged võivad seostuda ka kõikide sinu jaoks uute ja tundmatute valdkondadega. Laupäeval ja pühapäeval tasuks olla äärmiselt tähelepanelik liikluses ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga.

***SÕNN

Kuni kolmapäevani on aeg soodne uuteks algusteks ja algatusteks, eriti just seltskondlikus plaanis. Alates neljapäevast tugevnevad sinu vastas olevad energiad — keegi võib sulle kuidagi survet avaldada või sundida tegema asju, mis sulle ei meeldi. Ka peaksid olema ettevaatlik liikluses ning ümberkäimisel ohtliku tehnikaga. Samuti ei ole aeg soodne juriidilisteks ettevõtmisteks ja toiminguteks.

***KAKSIKUD

Nädala esimene pool on sarnane eelmise nädalale. Kuid nädala teises pooles suureneb sinus sisemine pinge, võid olla närvilisem ja ärrituda tühiste asjade peale. Reedel kell 17.36 siseneb Päike Kaksikutesse — algab sinu jaoks uus aktiivsuse tsükkel. Samas on aeg kuni 26. maini üsna pingeline just partnerluse liinis. Võimalik on tugev konkurents ja see, et sulle võidakse survet avaldada või esitatakse mingeid tingimusi.

***VÄHK

Endiselt soosib aeg kollektiivset meeskonnatööd ning ka kaugemate tulevikuplaanide tegemist. Näed suurepäraselt kaugemat perspektiivi ning oskad seetõttu vastu võtta ka õigeid otsuseid. Samas võib igapäevase olme ja argirutiini tasandilt üles kerkida pingeid, erimeelsusi, vastuolusi. Suhe mõne kolleegiga võib ootamatult pingestuda või kaasneb tööga lihtsalt liigne stress — eriti kui oled vajalikke töid siiani edasi lükanud.