***JÄÄR

Uuel nädalal peaksid tundma end suurepäraselt — seda eriti just vaimses plaanis. Sulle võib pähe karata suurepärane ja esmapilgul ehk veidergi idee, mis aga hiljem sulle päästerõngaks osutub. Ka võib teistest inimestest nüüd palju abi olla — võid kohtuda kellegagi, kes annab sulle väärtuslikku nõu. Nädal sobib suurepäraselt ka pikema või eksootilise reisi alustamiseks, mis kujuneks väga harivaks ja kasulikke kogemusi pakkuvaks.

***SÕNN

Hea nädal muudatuste tegemiseks ja kaugema tuleviku planeerimiseks. Ka võib igapäevatööga seonduv võtta soodsa suuna. Kui sul on probleeme tervisega, siis nüüd on õige aeg selles osas midagi ette võtta. Hea aeg alustamaks mingite treeningutega või siis juurutada mõni uus kasulik harjumus. Samas tuleks kõikides üks-ühele suhetes hoida selget ja ausat joont. Keegi, kellega kohtud, ei pruugi olla aus või üritab sinuga kuidagi manipuleerida.

***KAKSIKUD

Nädal on soodne uute partnerlussuhete loomiseks, koostöö alustamiseks, lepingute sõlmimiseks jne. Valitsev seis annab suhetele laiapõhjalise ja intellektuaalse mõõtme. Kui su tutvusringkonnas on advokaate, juriste, õpetajaid, filosoofe, kirjanikke, arste — siis nüüd võib keegi nendest sulle lähenemiskatseid teha. Nädala teine pool võib esile tõsta salapäraseid ja müstilisi asju, samuti oled sa ise äärmiselt loominguline.

***VÄHK

Lihtsad ja tavalised asjad ning olukorrad tunduvad nüüd huvitavad ja nauditavad. Sa ei pea otsima midagi erilist või sensatsioonilist, et tunda end õnnelikuna. Nüüd suudad uue pilguga vaadata just neid asju, mis tavaliselt tüdimust ja rutiini esile kutsuvad. Seetõttu suudad ka oma igapäevatööd rohkem nautida ja avastada selles uusi nüansse ja peensusi. Seevastu tuleks uues nädalas välistada igasugune risk ning mitte minna kaasa kahtlaste ettevõtmistega.