***JÄÄR

Marsi ja Neptuuni ühendus Kalades, mis Jäära jaoks on saladuste ja alateadvuse sügavuste märk, võib aasta viimase nädala muuta sinu jaoks üsna mitmeplaaniliseks ja müstiliseks. Su intuitsioon võib olla fantastiline, samas võid praktilises plaanis kõvasti ämbrit kolistada. Kui sul on saladusi ehk siis mõni „luukere kapis“, võib see kapist kõige ebasobivamal ajal välja pudeneda. Aastavahetus soosib olemist mingis suuremas seltskonnas.

***SÕNN

Aastavahetuse nädal võib mööduda üsna rahutult — oled kas pidevas liikumises või juhtub alatasa midagi, mis su plaanid segi paiskab. Pead käigupealt ümber orienteeruma ja kiiresti otsustama, kuhu ja kellega tahad minna. Võid tunda end nagu kits kahe kuhja vahel, suutmata otsustada, mida võtta ja mida jätta. Vana-aasta õhtul hakkad rohkem silma, su kehakeelest ja pilkudest loetakse välja nii mõndagi.

***KAKSIKUD

Aasta lõpp on õige aeg vabaneda kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud! Ära võta oma probleeme ega muresid uude aastasse kaasa! Puhasta oma Mõtete Kamber ja korista Tunnete Tuba! Sest nädala mõjud soosivad just muutusi, puhastumist, parandamist, paranemist ja uuenemist. Uus aasta tasuks sul vastu võtta mõnes eksootilises või erilise auraga paigas — kindlasti mitte kodus. Või kui kodus, siis väga erilisel ja tavatul moel!

***VÄHK

Nädal tervikuna soosib kõike müstilist ja salapärast või siis puutud lihtsalt rohkem kokku keerukate ja mitmeplaaniliste sündmustega. Vana-aasta õhtul üritad küll seltskonnas kaasa mängida, kuid ikkagi võib mingi tõsidus sinus maad võtta. Sul on raske end vabalt tunda, kuna võid olla pinges ja mingite asjade pärast mures. Kui aga üritad alkoholi abil end „vabastada“, võid muutuda hoopis norivaks ja sarkastiliseks.