***JÄÄR

Jääras oleva Veenuse opositsioon Jupiteriga tekitab sinus üsna seltskondliku ja isegi veidi hedonistliku meeleolu. Seega soosib Veenuse asend lõbusat ajaveetmist, meeldivaid suhteid ja loomulikult ka armuasju. Uusi suhteid on kergem luua — seevastu vanades suhetes kipud märkama just negatiivset poolt. Rutiin ja kohustused, mis suhtega kaasas käivad, mõjuvad nüüd eriti häirivalt.

***SÕNN

Armuasjad või lihtsalt meeldivad inimsuhted on nüüd miksitud varjatuse, saladuste, müstiliste tajude või lihtsalt hingeliste sügavustega. Lihtne variant võib olla tavaline salasuhe, kõrgem tase oleks partneriga hingeliselt kokkusulamine — hingelise ühtsuse kogemus. Ent praktilisel tasandil, raha ja äriasjade maailmas võib selline seis kaasa tuua asjade kaotamise, varguse või lihtsalt mõne kasuliku võimaluse mahamagamise.

***KAKSIKUD

Uue nädala vibratsioonid muudavad sind atraktiivsemaks. Naudid suuremat populaarsust seltskonnas ning koos kallimaga aega veetes oled võimeline suuremaks naudinguks ja eneseunustuseks. Kuna oled nüüd komplimentidele eriti maias, võivad ka võltskomplimendid su valvsust uinutada. Seega võib keegi sulle meelituste abil külje alla ujuda ja sind enese huvides ära kasutada.

***VÄHK

Nädal võib kujuneda üsna keeruliseks ja segadust tekitavaks, sundides sind oma mugavustsoonist välja astuma. Eriti just tööl või muudes ühiskondlikes suhetes pead olema valmis vastutuse võtmiseks või oma selge seisukoha väljendamiseks. Positiivsel juhul oled loominguline ja näed kõikjal põnevaid endeid ja märke. Negatiivsel juhul ajad asju-numbreid-nimesid segamini või käitud sotsiaalses plaanis vastutustundetult.