***JÄÄR
Nädala esimest poolt kasuta selleks, et süveneda põhjalikult mingisse töösse või teemasse, mis vajab tõsist süvenemist. Esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev on soodsad päevad ka tegelemiseks oma terviseküsimustega. Nädala teises pooles tuleks sul olla ettevaatlik võimalike intriigide või lihtsalt arusaamatuste suhtes — eriti just töises või üldse sotsiaalses plaanis on võimalikud olukorrad, kus asjad paistavad teisiti, kui need tegelikult on. Seega ei sobi nädal siduvate kokkulepete ja lepingute sõlmimiseks. Ka info, mis sinuni jõuab, võib olla moonutatud või lausa vale. Seevastu kõik kunsti ja loominguga seonduv sobib nädala võngetega suurepäraselt. Ka müstika või religiooniga seonduv mõjub sulle nüüd tasakaalustavalt.

***SÕNN
Veenuse opositsioon Jupiteri-Liliti ühendusega on jätkuvalt aktiivne, eriti nädala esimeses pooles. Seega ole endiselt ettevaatlik nii riskide võtmisega kui ka olukordades, kus sul puudub asjadest selge ülevaade. Keegi võib sind tõmmata või meelitada ettevõtmisse, mis võib su mainet ja head nime kahjustada või satud lihtsalt mingisse skandaali või afääri.
Samas, kui oled mõistlik ja välistad eelpool mainitud olukorrad, siis koged sellel nädalal uut värskust oma mõttemaailmas. Kõik see, mis on eksootiline ja mis mõjub salapäraselt, tekitab nüüd sinus suurt vaimset elevust. Nädala teises pooles võivad tekkida probleemid tehnikaga, eriti arvutite ja infokandjatega.

***KAKSIKUD
Reedene Merkuuri ja Neptuuni kvadraat võib eriti nädala teises pooles võimendada sinu olemuse tumedamaid ja varjatumaid külgi. Võimalik, et seisad nüüd silmitsi hirmude ja kahtlustega, mida oled endale seni eitanud. Kõik see, mille oled alla surunud ja peitnud sügavale alateadvuse sügavustesse, tõuseb nüüd pinnale. Positiivsel juhul oled aga sensitiiv, kes loeb teiste mõtteid. Negatiivsel juhul sõidab keegi su „kanalisse“ segajaga sisse ja sa kuuled mõnda aega vaid kahinaid… Ka pööra sellel nädalal erilist tähelepanu pisiasjadele ja oma töö kvaliteedile. Samas väldi ületöötamist ja ülemuretsemist — leia õige tasakaal töötegemise ja puhkuse vahel, ära laiskle, aga ära end ka tööga tapa.

***VÄHK
Jätkuvalt on sinu jaoks kõige olulisem aspekt Vähis liikuvate Jupiteri-Liliti ühenduse opositsioon Veenusega — mõju on tugevam eriti nädala esimeses pooles. Säilita endas „kaine vaatleja“ ja ära anna järele kiusatustele ja ahvatlustele, millega võid kokku puutuda. Uute tutvuste korral ole ise aus ja otsekohene, sest siis on loota, et ka partner vastab samaga. Ja kui hakkad mingeid võrgutusmänge mängima, võib asi sinu kontrolli alt väljuda. Arvesta, et praegu jätad paljudele võltsi või siis kergemeelse mulje — sinu ja su partnerite vahel on palju kõverpeegeldusi, mistõttu on arusaamatused ja möödarääkimised kerged tekkima.
Alates neljapäevast ja eriti reedel hoia tervist — maga piisavalt, söö vähem, aga kvaliteetsemalt. Ettevaatust ka loomadega.