***JÄÄR

Jätkuvalt peaksid olema ettevaatlik, et mitte minna kaasa ettevõtmistega, mis sulle mitte kasuks ei tule. Oluline on ausus ja otsekohesus nii iseenda kui ka teiste suhtes. Kui keegi pakub sulle esmapilgul mingit „suurepärast” projekti, siis ole selle osas valvas ja uuri välja kõik võimalikud varjatud asjaolud. Kui tööd on palju, siis leia kindlasti aega korralikuks väljapuhkamiseks. Ettevaatlik tuleks olla loomadega ja keemiliste ühenditega kokkupuutumisel.

***SÕNN

Eelmise nädala mõjud kestavad suures osas edasi. Ehk siis oled endiselt pigem naudingute kui tõsiste asjade lainel. Erinevad kiusatused ja ahvatlused võivad sind rünnata, mis võivad su tahtejõu tõsiselt proovile panna. Aga kui praegu mõnele pahele järele annab, võib sellest suurem sündmuste ahel alguse saada. Ka intiimses sfääris võid minna kaasa olukordade ja suhetega, mis võivad hiljem probleeme kaasa tuua. Kuid nädal soosib loomingu, kunsti ja müstikaga seonduvat.

***KAKSIKUD

Taevamuster on endiselt selline, mis manitseb sind oma kohustustesse tõsiselt suhtuma. Kui lähed kergema vastupanu teed, kaotad usalduse ja koos sellega ka võimaluse saada häid pakkumisi nii töises kui ka laiemas plaanis. Merkuuri asend on soodne selleks, et mingisse teemasse põhjalikult süveneda. Samas hoidu ületöötamisest, samuti söö ja maga piisavalt. Veenuse asend võib aktiviseerida mõne suhte minevikust või tuua rohkem fookusesse lähisuhted.

***VÄHK

Hoia võimaluse korral madalat tempot ja ära end ülemäära ära väsita. Hoidu kiirustamisest ja väldi stressirohkeid olukordi. Nimelt on su närvisüsteem üsna tundlik ja võib kergesti üle kuumeneda. Pingelise vaimse töö korral pead energiate tasakaalustamiseks kindlasti ka füüsiliselt pingutama. Kaldud üle mõtlema ja asju keeruliseks ajama. Kuid positiivsel juhul toob nädal sulle loomingulise palangu, mis võib sind mõne probleemi lahendamisel oluliselt edasi aidata.