JÄÄR

Ees on ootamas keeruline, arusaamatu, isegi kergelt neurootiline nädal, kus ei puudu ka müstilised ja salapärased momendid. Ülitugev planeetide asend sinu saladuste, varjatuse ja alateadlike energiate märgis toob su hingest välja selle, mida sa tavaliselt endale ei teadvusta või mida sa kardad endale tunnistada.
Nädal toob kergetes ja isegi meeldivates asjades-suhetes välja selle kerguse taga oleva sügavuse ja tähendusrikkuse. Näiteks võib kerge flirt või lihtsalt seltskondlik vestlus tõsta su teadvusse midagi, mis sind ehmatab või lihtsalt häirib. Aga mis võib ka ootamatut selgust ja äratundmist tuua. Ees on ootamas võimsate intuitiivsete taipamiste nädal.

SÕNN

Sõnni valitseja — Veenus — teeb neljapäeval ühenduse Neptuuniga. Ja seda Kalades, Neptuuni märgis! Samas on Kalad Sõnni jaoks sõpruse ja kollektiivse loomingu märk — seega on õhus võimalus, et sõprusest võib saada armastus, aga ka vastupidi — kirg ja iha võivad taanduda ja muutuda pigem igatsuseks millegi ebamäärase järele. Nädal soosib pigem selliseid kaugsuhteid, kus sa saaksid just nimelt igatseda ja oodata, sest kui kohtumise hetk on käes, võid tunda kerget pettumust. Ka laiemas plaanis võid nüüd langeda suhtumise „hea on seal, kus meid ei ole“ ohvriks.
Eriti just raha ja äriasjus, samuti suuremate ja kallimate esemete ostmisel peaksid asjad ennem kümme korda läbi mõtlema, kui teed lõpliku otsuse.

KAKSIKUD

Merkuuri ja Marsi ühenduse ning Sõnnis asuva Liliti kvadraat Merkuuriga võib eriti nädala esimeses pooles tekitada suurema vajaduse ühiskondliku tunnustuse ja vastukaja järele. Sinus võib tekkida vajadus oma töödes ja tegemistes suurem intellektuaalne motivatsioon saavutada. Aspekti negatiivne mõju võib väljenduda selles, et ajad kõik kole keeruliseks või võtad korraga liiga palju ette, end sellega ülemäära killustades, mis teadagi on su üks suurimatest puudustest.
Samas võib Veenuse ja Neptuuni ühendus sinu karjääri ja ühiskondlike suhete solaarsektoris tähendada kas armastust tööpostil, bossi või mõne teise tähtsa tegelase soosingut või siis lihtsalt head pakkumist või ootamatult soodsat võimalust.

VÄHK

Nädal suurendab suures osas kõiki romantilisi tundeid ja hingelisi igatsusi. Ülitugevad Kalade märgi mõjud võimendavad üles ka sinus oleva vee-elemendi (tunded, emotsioonid, empaatilisus, hoolivus) voolamised, mistõttu võid partneri puudumisel tunda sügavat kurbust ja igatsust hingelise läheduse järele. Kuid positiivsel juhul suudad kõik need tunded sublimeerida ja suunata näiteks loomingusse, kunsti, ilu ja harmoonia loomisesse enda ümber. Õhus on piisavalt palju peent sümbolismi, mis paneb su fantaasia pöörase kiirusega tööle. Kui oled näiteks kellelegi mõne kirja või telefonikõne võlgu, lase aga sõnadel voolata ja tunnetel möllata — sa mõjud kindlasti väga tundeliselt ehk siis naiselikult! Ära ainult kellegi õlga liiga märjaks nuta!