***JÄÄR
Kevade alguse nädalal võib juhtuda tavalisest rohkem või siis toimuvad paljud asjad lihtsalt korraga. Ning sa oled sunnitud tegema kiireid valikuid ja otsuseid. Ühiskondlikus plaanis on nädal rahutu ja ettearvamatu — tööl võib ette tulla ootamatusi, äkilisi pöördeid, arusaamatut kriitikat sinu aadressil. Kuid positiivsel juhul seljatad rutiini ja “seisva vee sündroomi”. Romantilises plaanis valitsevad aga väga head võimalused!

***SÕNN
Merkuuri komplitseeritud asend võimendab kõiki pingeid eriti kommunikatsiooni ja infovahetuse tasandil. Näiteks võib keegi sind kritiseerida või üsna süütu märkuse teha, kuid sina kipud selle peale üle reageerima. Sa ei pruugi arugi saada, millal lähed märkamatult kaitsest üle rünnakule. Sa võid muutuda täiesti paranoiliseks — sulle tundub, et kõik räägivad sind taga ja hauduvad sinu vastu mingeid salaplaane. Armuasjades on rohkem salapära.

***KAKSIKUD
Merkuuri pingeseisude tõttu võib sul tekkida soov midagi ruttu ja kergesti kätte saada. Sa ei suuda oodata ja üritad mingit olukorda kiirendada, kuid sellega sa vaid tekitad endale probleeme juurde. Või oled mõnest ideest niivõrd vaimustunud, et püüad fanaatiliselt seda läbi suruda, kuulamata teiste soovitusi ja nõuandeid. Ka sinu enda suhtes võidakse nüüd kasutada ajupesule sarnaseid võtteid. Ürita vahet teha tõestel ja väljamõeldud lugudel!

***VÄHK
Mida kõrgemal ametipostil töötad, seda pingelisem on nädal. Või mida rohkem sinust sõltub. Su konkurendid ja oponendid võivad püüda sind kuidagi mõjutada — et sa teeksid midagi, mis neile meeldiks. Praegu võidakse sinu suhtes kasutada nii piitsa kui prääniku meetodit. Jää endale kindlaks, ära lase endaga manipuleerida! Kuid ole ka ise salliv ja ära kritiseeri asju, mis võivad olla kellegi jaoks hell teema. Sõprus on nüüd armatusest olulisem.