***JÄÄR

Merkuur ja Marss liiguvad paarisrakendina Vähis ning teevad neljapäeval täpse ühenduse. Kolmapäeval (aspekt mõjub terve nädala jooksul) on Marsi-Pluuto täpne vastasseis. Niisiis peaksid olema valmis selleks, et sulle avaldatakse kuidagi survet või üritatakse sind mingitesse raamidesse suruda. Või oled siis ise äärmiselt sõjakas meeleolus ning püüad sisse murda lahtisest uksest. Kui oled puhkusel, võib nädal mööduda suhteliselt rahulikult. Aga mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisem on nädal.

***SÕNN

Nüüd tuleks sul hoiduda vaidlustest ja oma ideede teistele pealesurumisest. Ja ka vastupidi — ära lase oma ajusid pesta, vaid säilita iseseisev mõtlemine! Ja ära mõtle üle — näe ikka lahendusi, mitte probleeme. Perekondlikes suhetes kipud olema liiga krampis ja pingul ning sul on raskusi siiruse ja avameelsusega. Ning liikumisel punktist A punkti B ole maksimaalselt ettevaatlik! Ja arvutiga töötades tee iga 5 minuti tagant oma failidest varukoopiaid mälupulgale!

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Marsi ühendus võib muuta nädala sinu jaoks üsna kiireks ja närviliseks. Kui aga oled puhkusel, tunned suuremat vajadust tarbida, osta, kulutada — kusjuures sellega võib kaasneda äärmuslike olukordi või sünnivad sellest pinnalt vaidlused ja konfliktid. Keeruka tehnika puhul on suur võimalus saada defektiga toode. Samas soosib nädal asjade parandamist, puhastamist, uuendamist. Hea nädal ka vanu asju üle vaadata ja vajadusel teha vigade parandust.

***VÄHK

Vähis liiguvad paarina Merkuur ja Marss ning neljapäeva öösel kell 4.24 on Vähis Kuuloomine.
Merkuuri-Marsi vastasseis Pluutoga võib tekitada olukorra, kus sinu vastas olevad jõud ja energiad püüavad sulle „sisse sõita” või sundida sind tegema asju, mis on sulle vastumeelsed. Samas on nädala mõjud üsna soodsad suuremate ja radikaalsete muudatuste tegemiseks, nii oma hinge kui majapidamise suurpuhastuseks, halbadest harjumustest loobumiseks jne. Kolmapäeval ole äärmiselt ettevaatlik, lõpeta poolikud tööd ja uute asjadega ära alusta.