***JÄÄR

Marsi ja Lilithi opositsiooni tõttu tuleks sul eriti oma otsustes olla ettevaatlik ja piisavalt enesekriitiline. Nimelt võib sind kummitama hakata mingi mõte või idee, mis tundub esialgu lausa geniaalne. Heal juhul see võibki nii olla, kuid halval juhul teed vale valiku, satud „valele rajale“ ja hiljem leiad end läbipääsmatust tihnikust. Kuid romantilises plaanis lähevad su võimalused aina paremaks.

***SÕNN

Uus nädal võib muuta keeruliseks raha- ja omandisuhted — eriti kui neisse on kaasatud ka teised inimesed (ühisomand, jagatud varad ja vahendid jne.) Rahaasjad võivad kaas tuua arusaamatusi või isegi otsest pettust ja intriige. Keegi võib püüda sul nahka üle kõrvade tõmmata. Kindlasti ei soovita osta kasutatud kalleid asju, mis võivad olla varjatud ja peidetud veaga.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Marss on opositsioonis Lilithiga Amburis, mis Kaksikute jaoks on kõikide üks-ühele suhete solaarmärk. Aga Lilith on äärmiselt keeruline, riukaline ja mitmeplaanile tegelane! Seega tasuks olla ettevaatlik inimestega, keda sa veel piisavalt ei tunne. Isiklikus plaanis võib see aspekt esile kutsuda suhte, milles ei ole võimalik olla aus või kus satud mingisse võõrasse rolli. Alates neljapäevast hoia oma mainet!

***VÄHK

Marsi asend peaks sind ettevaatlikuks tegema oludes, kus sul pole asjadest piisavat ülevaadet. Kõik, mis on seotud saladuste, millegi varjamise või eitamisega, võib probleemid õuele tuua. Ka tervisele oleks vaja pöörata rohkem tähelepanu. Selle nädalal võib su alateadvusest pinnale kerkida eredaid ja kirkaid kujundeid, mis võivad nii ehmatada kui ka vaimustada. Seega pööra oma unenägudele suuremat tähelepanu!