***JÄÄR

Jäära valitseja — Marss — on ühenduses Pluutoga ning kvadraadis Jääras liikuva Uraaniga. Seega on oodata pingelist ja rahutut nädalat, mis võib kaasa tuua mitmesuguseid ootamatusi või lihtsalt ebaloogilisi sündmusi. Kui oled ühiskondlikult aktiivne ja sul on palju konkurente ja oponente, võivad nad üritada sulle kaikaid kodaratesse loopida. Kui aga elad rahulikku ja kodust elu, ole ettevaatlik koduse tehnika, tule, elektri ja gaasiga.

***SÕNN

Veenuse ja Saturni ühendus võib eelkõige partnerluse osas tuua teatud kammitsetust ja ülemäärast tõsiseltvõtmist. Pealiskaudsete ja kiirete suhete loomine ei taha edeneda, seevastu võib selle seisuga tekkida sügav ja kauakestev suhe. Siiski ei ole praegu õige aeg lepingute sõlmimiseks ega koostöösuhete alustamiseks — Marsi ja Pluuto ühenduse mõjul võivad need hiljem kaasa tuua suuri erimeelsusi ja konflikte. Sellel nädalal peaksid hoiduda vaidlustest ning olema eriliselt ettevaatlik liikluses.

***KAKSIKUD

Algav nädal võib sinu jaoks tähendada jõu ja intensiivsuse kulminatsiooni, mil tunnetad justkui „noateral kõndimise“ tunnet — ja sa ei tea, kummale poole sa lõpuks kukud…. Võimalik on nii edu kui läbikukkumine — ja kummalisel kombel võib esialgne edu osutuda läbikukkumiseks ja ka vastupidi. Teisel tasandil võib nädal tuua olukordi, kus sa pead oma seisukohti ja veendumusi kaitsma. Samas võid kergesti kaitselt rünnakule üle minna.

***VÄHK

Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus ja mida rohkem sinust sõltub, seda pingelisem on algav nädal. Su konkurendid ja rivaalid võivad üles näidata vapustavat leidlikkust. Samas tunned ka ise vajadust teistest ette rebida, saavutada teiste ees edumaa. Nädal soosibki kiiret läbimurret või olulist muutust ühiskondlikus liinis. Samas võib Marsi-Pluuto ühendus sinu üks-ühele suhete märgis (Kaljukitses) tuua su ellu ka mõne eriti jõulise ja meheliku mehe.