***JÄÄR

Võimalik, et tunned vajadust millegi põneva ja erilisega hakkama saada. Sinus võib ellu ärgata katsetaja ja eksperimentaator, kes tahab midagi uut ja erilist proovida. Kuid just siis, kui oled juba oma ettevõtmisest vaimustumas, tuleb keegi ja jahutab sind kiiresti maha. Seega võid nüüd kokku puutuda olukordadega, kus sinu kirg ja entusiasm põrkuvad vastu teiste tõrjuvat või lausa mahategevat hoiakut.

***SÕNN

Veenuse ja Uraani trigoon on suurepärane aspekt selleks, et nautida oma hubast kodust atmosfääri, teha oma koduses majapidamises uuendusi, kodu kaunistada või korraldada hubaseid koduseid koosviibimisi. Romantikataevas võib aga särama lüüa mõni vana täht, mille olemasolu oled suutnud juba vahepeal unustada. Vanad suhted võivad paista uues ja huvitavas valguses. Ent ühiskondlikus plaanis võiva peavalu valmistada mitmed kohustused.

***KAKSIKUD

Algaval nädalal peaksid hoiduma ülemõtlemisest — sa kipud kõike liiga palju analüüsima ning sellega keeruliseks ajama. Püüa mõelda ettetulevate probleemide üle loomingulisemalt, ära jää detailidesse kinni. Hea seltskond — eriti just uued näod, mõjuksid sulle vabastavalt. Seega tutvu uute inimestega ning tõmba neid oma plaanidesse ja ettevõtmistesse rohkem kaasa. Reedel, laupäeval ja pühapäeval ole eriti ettevaatlik liikluses.

***VÄHK

Jätkuvalt on fookuses elu maisem ja argisem pool — rahaasjad, ostmine, kulutamine, omamine, millegi kasutamine. Üks osa sinust tahaks kulutada millegi ekstravagantse või erilise peale, aga teine osa sinust on täielik kooner — loeb iga senti ja tunneb hirmu, kui sõbranna tahab paar eurot laenata. Võimalik, et sina siiski nii lõhestunud ei ole — oled kas laristaja või kooner, mitte mõlemat korraga.