KALJUKITS

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Merkuuri ja Pluuto ühendus, mis võib sind muuta kahtlustavaks, sarkastiliseks või lihtsalt äärmiselt kinniseks. Sulle tundub, et avameelsust võidakse kasutada sinu vastu ja mida vähem räägid, seda parem. Samas on esmaspäev ja teisipäev väga soodsad loomaks püsivat ja asjalikku suhet mõne rühma, grupi või klubiga. Kolmapäeval siseneb Kaljukitse Veenus, moodustades pühapäeval kvadraadi Uraaniga. Niisiis on oodata suhete liinis ootamatusi, üllatusi, ootamatuid komplimente või siis käitub keegi sinu suhtes kummaliselt ja veidralt. Aeg teisipäevast laupäevani sobib selleks, et väljendada oma tundeid — eriti kirjalikult.

VEEVALAJA

Eriti just nädala teises pooles võivad paljud asjad ja olukorrad võtta pöörde, mille suhtes on sul raske mingit seisukohta võtta. Sa võid olla segaduses, sul võib olla tunne, et sinuga mängitakse mingit pimesikumängu. Ühes või teises vormis võivad esile tõusta saladused, varjatus, müstika, alateadvuse mõjud, paranormaalsed läbielamused. Argielu tasandil kipud asju maha unustama ja ära kaotama, samuti võivad sinu vastu huvi tunda taskuvargad ja muu kahtlane element. Kui sul on salasuhe või midagi muud varjata, võib asi kergesti avalikuks tulla. Samas võidakse sind süüdistada ka täiesti alusetutes pattudes.

KALAD

Kui saad rahulikult omaette olla ega ei pea liiga palju suhtlema, tunned end mõnusalt. Kui aga oled sunnitud osalema mingi suurema kollektiivi või grupi töös, võid tunda end pinges olevana. Sul on raske saavutada tasakaalu iseenda tegelike vajaduste ja selle meeskonna vahel, mille liige sa oled. Sinu mõtted ei leia grupis õiget vastukaja või mõistetakse neid valesti. Seevastu kodustes oludes ja suhetes lähedastega naudid suudad olla võluvalt isikupärane ja leida probleemidele originaalseid lahendusi. Alates kolmapäevast suureneb omapärase tutvuse või kummalise seltskondliku sündmuse tõenäosus. Teisipäevast laupäevani on aga soositud romantilised kaugsuhted.