***LÕVI
Nädala esimeses pooles võivad sulle sülle sadada ootamatud vedamised – sul on rohkem juhuslikku õnne, satud õigele kohale õigel ajal, trehvad sobival hetkel sulle kasulike inimestega. Samas on endiselt ohuallikateks kõik, mis seondub riskimise ja liigse hasardiga.
Sulle võib tunduda, et kõik on kõige paremas korras ja midagi halba ei saa juhtuda – ent just see uinutab su tähelepanu, mistõttu võid kergesti ämbrisse astuda.
Romantilises plaanis võivad tooni anda segased ja keerulised arengud, millest on raske õiget sotti saada. Kui sul on selles vallas midagi varjata, siis nüüd võib midagi avalikuks tulla – ja seda hoopis värvikamates toonides, kui asi väärt on. Seega on oht, et keegi laseb kas rumalusest või pahatahtlikkusest sinu kohta mingi kõlaka liikvele.

***NEITSI
Reedene Merkuuri ja Neptuuni kvadraat muudab sellel nädalal paljud asjad ja suhted keeruliseks ning raskesti tabatavaks. Sa kas mõtled asjadele-suhetele tähendusi juurde või vastupidi – ei pane olulisi fakte tähele. Ka võivad sul ees olla nii mustad kui ka roosad prillid.
Keegi sinu seljataga salaja susserdav sõbranna võib sind taga rääkida või sinu vastu mingit kulissidetagust intriigi punuda. Ka võivad tähtsad paberid ja mälupulgad kaduda, arvutid ja telefonid streikida.Kuid positiivsel juhul koged sellel nädalal võimast loomingulist inspiratsiooni või siis näed lihtsalt mõnele vanale probleemile uskumatult head lahendust.

***KAALUD
Endiselt peaksid hoidma oma mainet ja mitte siduma end asjadega, millest sul jõud üle ei käi. Eriti just sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis võib tekkida olukord, kus pead käituma täie vastutustundega. Kui selles vallas areneb mingi ebamäärane ja arusaamatu olukord, siis võimaluse korral hoia sellest eemale. Kui see võimalus puudub, jää võimalikult neutraalsele positsioonile. Kindlasti ei sobi aeg oluliste otsuste vastuvõtmiseks ega ka uute püsisuhete loomiseks.
Seltskondlikus ja intiimses plaanis on soositud suhted eelkõige nendega, kes on saatnud sind terve elu jooksul – eelkõige vanad sõbrad või siis uued sõbrad, kes väärtustavad minevikku ja kodumaa-armastust.

***SKORPION
Nädala esimeses pooles peaksid sul olema üsna head šansid parandada oma rahalisi võimalusi. Võimalik, et õnnestub leida mingi uus ja originaalne nipp oma sissetulekute suurendamiseks. Konservatiivne suhtumine pole rahaasjades hetkel õigustatud – ole avatud uutele, isegi täiesti pöörastele võimalustele.
Teisel tasandil soosib nädal vaimset avardumist – eriti kasulik oleks nüüd koos teistega ajurünnaku sarnaseid koosviibimisi korraldada – üheskoos mõeldud mõtted ehk siis kollektiivne mõttelooming võib anda lausa geniaalseid tulemusi.
Romantilises plaanis kipud intiimsetel hetkedel üle mõtlema ja sellega lämmatad vajaliku spontaansuse.