***LÕVI
Lõvis leiab sellel nädalal aset Päikese-Merkuuri ja Liliti ühendus. Seega toob nädal võimsalt esile kõik sinu „lõvilikud“ omadused. Hakkad silma nii heas kui halvas mõttes, mistõttu hoia oma mainet. Ja kui oled huntide seas, ürita ikka uluda — vastasel korral on musta lamba kuulsus kerge tekkima. Samas, kui sul on vaja teha reklaami endale või oma firmale, siis annab nädal sulle oma õnnistuse!

***NEITSI
Suurepärane nädal neile, kes saavad aja täiesti maha võtta ja nautida vaikust ja rahu. Kanal su päevateadvuse ja alateadvuse vahel on avatud, mistõttu võid kogeda võimast inspiratsiooni või elada läbi mingeid müstilisi kogemusi. Samas, kui oled olukorras, kus pead kiirustama ja sul pole piisavalt aega, lähed kergesti närvi. Hoolitse siis selle eest, et saaksid rahulikult oma hingega sisemist dialoogi pidada.

***KAALUD
Nädal toob rohkem fookusesse sinu suhted mingi grupi või seltskonnaga, kus sa pead koos teistega ühiselt tegutsema. Samas võivad sul selles rühmas tekkida pinged mingite hüvede või õiguste pinnalt. Nädal ei sobi ka sõbrannale raha ega mingi tehnikavidina laenamiseks. Samas on aeg üsna soodne kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ning ka loodusest energia ammutamiseks.

***SKORPION
Nädal soosib neid, kel parajasti puhkus või kes saavad asju lihtsalt lõdvemalt võtta. Nädal sobib ideaalselt looduses viibimiseks, veekogu ääres viibimiseks ning loomulikult ujumiseks. Saad loodusest ja veest uut energiat. Samas kui pead kontoriseinte vahel istuma ning kui sul juhtub ka palju tööd olema, tunned end sandisti. Ülemus või keegi teine, kellel on sinu üle võim, võib esitada ebameeldivaid nõudmisi.