***LÕVI

Päikese ja Marsi kolmapäevane opositsioon paisutab taaskord su Ego energiaid, mistõttu tahad igal pool mängida esimest viiulit. Soleerid mõnuga, mistõttu koostöö teistega on raskendatud.

Samas oled sa nüüd suurepärane organiseerija ja asjade käimalükkaja — sul on loomulikku autoriteeti ning su sõnad tunduvad kaalukad ja mõjuvad. Kuid negatiivsel juhul leiad end kõige palavamast vaidluskoldest, mis võib kergesti suuremaks tüliks üle kasvada.

Kuid intiimses sfääris annab nädal sulle võimaluse kõiki aistinguid ja tundevärelusi sügavamalt ja intensiivsemalt tunnetada.


***NEITSI

Oodata on kirevat ja mitmedimensioonilist nädalat just suhete ja partnerluse liinis. Romantilises plaanis võimendab selline seis platoonilist hingearmastust, paneb sind oma partnerit tugevasti idealiseerima. Sa mõtled oma kallimale „kuldse kuu selga” ja näed temas vaid seda, mida näha tahad. Või siis just vastupidi — sa ei näe temas häid omadusi, vaid just mingeid „krutskeid”, puudusi ja vajakajäämisi.

NB! Marsi asendi tõttu valitseb kalduvus vigastustele ja traumadele!

***KAALUD

Veenuse ja Neptuuni ühendus võib sind muuta unistavaks ja idealistlikuks — sul on ees roosad prillid ja sa näed vaid seda, mida näha tahad. Või siis mida kardad. Sul on raske oma partnerit näha õiges valguses — sinu ja teiste vahel oleksid justkui mingid filtrid, mis moonutavad tegelikkust.

Samas võib Kaaludes oleva Marsi opositsioon muuta sinu ja teistevahelised suhted hoopis teravaks ja konfliktseks. Sel juhul näed sa probleeme liiga must-valgelt.

***SKORPION

Nii tööasjade kui ka muude kohustustega seonduv võib nüüd nõuda suuremat pingutust ja pühendumist. Kui oled oma töid ja tegemisi pidevalt edasi lükanud, siis nüüd tekib olukord, kus seda enam teha ei saa. Samuti võid sa sellel nädal ülemäära teravalt ja salvavalt väljendada, samuti võid langetada vale otsuse puuduliku või sootuks vale info põhjal. Kuid romantilises plaanis oled nüüd võimeline sügavateks naudinguteks ja fantaasiaküllasteks mängudeks.