***LÕVI

Lõvi valitseja — Päike — moodustab reedel õnneliku aspekti (trigooni) Uraaniga. Ning nii Päike, Merkuur kui Veenus liiguvad kõik Amburis, mis on Lõvide jaoks juhusliku õnne, mängude ja (armu)seikluste solaar-märk. Seega peaksid sul sellel nädalal olema eriti head võimalused õnneks ja vedamiseks. Samas jää mõõdukuse piiridesse- liialdused ja piiride ületamised võivad sind nii oma rahalisi kui ka muid ressursse ja vahendeid arutult raiskama panna.

***NEITSI

Nädala astroloogilised võnked mõjuvad Neitside jaoks harmoniseerivalt kõikidele suhetele, eriti aga peresuhetele. Kui elad üksi, võiksid kutsuda külalisi või siis hankida koju kunsti või lihtsalt kauneid ja ilusaid asju. Või paiguta mööblit ümber, värvi üle tuhmid ja luitunud pinnad, lisa oma majapidamisse värvi ja värskust! Merkuuri ja Uraani laupäevane trigoon muudab eriti nädala teises pooles su mõttelennu korraga nii kiireks kui ka originaalseks.

***KAALUD

Kaalude valitseja — Veenus — teeb sellel nädalal õnneliku trigoonaspekti võimaluste ja avardumiste sümboli Jupiteriga. Niisiis kasuta kõiki enda ette kerkivaid võimalusi aktiivselt, ära maga neid maha! Suhe töö-raha on heas seisus, võid leida uusi sissetulekuallikaid või suudad oma igapäevase rutiini enda jaoks loovamaks ja nauditavamaks muuta. Lisaks aitab sind ka Merkuuri ja Uraani trigoon, mis muudab sind väga intuitiivseks ja leidlikuks. Hetkel tasub usaldada oma sisetunnet — see ei vea sind alt!

***SKORPION

Algav nädal võib kujuneda üsna edukaks just praktilises ja rahalises liinis. Või lihtsalt tunned suuremat rõõmu ja naudingut millegi kasutamisest, omamisest või omandamisest. Ehk õnnestub sul mõni soodne ost või läheb ladusalt mõni müügitehing. Kui sul on selleks kalduvusi, siis võid end nüüd ülemäära hellitada hea ja paremaga — võid söögi või joogiga kergesti liiale minna.