LÕVI

See, mis on sulle oluline ja tähtis, seda on nüüd ka kergem saavutada. Paljud protsessid on sellel nädalal kas kulmineerumas või lausa kulminatsioonis. Mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas, seda võimalusterohkem on nädal. Veenuse-Jupiteri ja Liliti ühendus Lõvi jaoks kõige kõrgemas märgis (Sõnnis) mängib sulle kätte palju erinevaid kasulikke olukordi, millest peaksid oskama kinni haarata. Ja kui sa neid võimalusi ei näe, siis oled arvatavasti lihtsalt hooletu või pealiskaudne. Seega ela sellel nädalal võimalikult aktiivset elu, algata uusi ettevõtmisi, suhtle inimestega, loo uusi tutvusi (eriti ühiskondlikul pinnal, töö või mõne muu ühiskondliku tegevusega seotult).

Sinu isiklik sarm ja suhtlemisoskus aitavad siin palju kaasa — sa oled korraga nii särav-sensuaalne kui ka soliidne ja usaldusväärne. Lase aga minna!

NEITSI

Neitsis liikuv Marss on jõuliselt ja positiivselt kaasatud selle nädala haruldasse Suurde Trigooni.
Seega annab nädal sulle võimaluse takistustest vabanemiseks ning kiireks edasiliikumiseks. Kerge on teha muudatusi, parandada vanu vigu ja möödalaskmisi, uuendada-parandada asju ja esemeid.

Ka vaimses plaanis oled oma enesekindluse tagasi saanud ega pelga enam tundmatuid teemasid. Suudad nii õpilase kui õpetaja rollis kenasti hakkama saada. Oled avatud kõigele uuele ning püüad sellesse kaasata ka oma sõpru ja tuttavaid. See on ideaalilähedane nädal neile, kes kavatsevad reisile minna — nädal ühendab endas uued teadmised, informatsiooni ja naudingu-armastuse-ilu. Kuidas sa ilu ja armastuse ning uued teadmised ühendad, eks see ole sinu enda teha ja otsustada.

KAALUD

Veenuse ühendus Jupiteri-Liliti ühendusega (täpne ühendus kolmapäeval) muudab su eluhoovused korraga nii sügavaks-salapäraseks kui ka nauditavaks ja sensuaalseks. Õhus on korraga nii müstikat ja tähendusrikkust kui ka ihasid ja salasoove. Armusuhe, mis nüüd tekib, saab olema võimas nagu Niagara juga — ürgne stiihia, mis sind täielikult enesesse haarab.

Teisel tasandil valgustavad ja võimendavad selle nädala harukordsed planeediseisud sinu hingemaailma sügavusi — su alateadvust, su harjumusi, sinu sisemist minapilti. Parim nädal uute positiivsete harjumuste juurutamiseks või halbadest harjumustest lahtilaskmiseks. Ka koduses majapidamises ja peresuhetes on nüüd võimalik kerge vaevaga läbi viia vajalikke muudatusi.

SKORPION

Pluuto võimas asend Suure Trigooni tipus paneb su energiad vabalt voolama. Trigoon on küll õnnelik, aga alati üsna rahulik ja mõõdukas — nii et midagi pöörast ja hullumeelset tulemas pole, lihtsalt asjad õnnestuvad paremini ja takistusi on vähem või on nendest kergem vabaneda. Sarnaselt Vähiga mõjuvad ka sinu sõnad sellel nädalal jõulisemalt (vaid selle vahega, et sinu sõnad on alati mõjuvamad kui Vähil), mistõttu su sõnum ja soovid jõuavad teisele paremini kohale.

Veenuse-Jupiteri-Liliti ühendus sinu üks ühele suhete märgis (Sõnnis) muudab nädala suhete osas mahlakaks, küllastunuks, rahuldust pakkuvaks. Võid nautida ilusaid ja väga omalaadseid armuhetki või avastada end mõnes uues ja erutavas suhtes, mis ei pruugi tingimata olla füüsiline.