*** LÕVI
Pingelised planeediseisud võivad sinu puhul väljenduda eelkõige psühholoogilises plaanis. Sinu hingesügavustes võivad toimuda protsessid, mis sunnivad sind teadvustama oma pinged ja probleemid. Pead olema enda vastu aus — probleemide eitamine pole mingi lahendus! Ja kui julged neid tunnistada, saavutad suure sisemise puhastumise. Praktilisel tasandil võid asju kaotada, maha unustada või lasta pihta panna.

*** NEITSI
Nädala põhiline väljakutse võib seisneda meeskonnatöös. Sulle võib tunduda, et teised suruvad sulle peale asju, millega ei saa nõus olla. Või siis vastupidi — hakkad ise ülemäära soleerima ega suuda koos teistega kooris laulda. Halvimal juhul lähed oma kolleegide või ka sõpradega tülli. Kuid positiivsel juhul suudad end mingis grupis või rühmas kehtestada ja saavutada suurema iseseisvuse.

*** KAALUD
Võimalik, et käitud nüüd viisil, millest sa isegi aru ei saa, teistest rääkimata. Mida suuremad on su kohustused teiste ees, seda mässumeelsem oled. Samas, kui oled väga tugeva enesekontrolliga ja oma sisemist mässumeelsust maha surud ning oledki väliselt vaoshoitud, võib see allasurutud energia põhjustada õnnetusi ja traumasid. Sa pead nüüd olema enda vastu täiesti aus ja julgelt oma tegelikele soovidele ja unistustele näkku vaatama.

*** SKORPION
Tugevad Pluuto pingeseisud muudavad nädala võnked sinu jaoks üsna intensiivseks ja pingeliseks — seda eriti just vaimses plaanis, infovahetuses ja sõnalise (või ka kirjaliku) suhtlemise tasandil. Nüüd on liigagi lihtne kellegagi vihasesse vaidlusse langeda — sulle mõjuvad ärritavalt nüüd ka need sõnad ja väljendid, mis sind muidu külmaks jätavad. Ettevaatust ohtliku tehnika ja liikuvate mehhanismidega!