***LÕVI

Suurepärane nädal kõigeks, mis seondub sinu jaoks millegi uue ja eksootilisega. Avarda oma vaimu, loe midagi põnevat, naudi kunsti ja loomingut! Võimalik on ka tutvus väga omapärase tüübiga või siis loed-kuuled midagi, mis avaldab sulle sügavat mõju. Seega annab nädal sulle võimaluse vabaneda vaimsest rutiinist ning näha asju uue nurga alt. Ka armuasjade liinis soosivad võnked uudseid kogemusi.

***NEITSI

Romantilises plaanis võib nädal kujuneda üsna tormiliseks ning kirglikuks. Aga seda vaid juhul, kui suudad oma mõistuse kehaga lepitada. Negatiivsel juhul võid oma partneri suhtes olla kahtlustav ja paranoiline. Ka võid sa oma partneriga manipuleerida või siis üritada temas mingeid süütundeid esile kutsuda. Praktilisel tasandil tuleks sul nüüd vältida nii võlgu võtmist kui laenu andmist, samuti kallite ehete ja riiete ostmist.

***KAALUD

Kaalude valitseja Veenus on ühenduses Uraani ja kvadraadis Pluutoga. See seis võib kaasa tuua uut kirge, aga ka kadedust ja armukadedust. Võid kas ise oma partnerile mingeid nõudmisi ja tingimusi esitada või käitub tema nõnda sinu suhtes. Nii või teisiti tuleks nüüd leida tasakaal vajaduse vahel oma partnerit kontrollida ja vajaduse vahel olla vaba ja sõltumatu. Hea nädal ilu ja loominguga eksperimenteerimiseks.

***SKORPION

Kui su igapäevatöö on muutunud rutiinseks, siis just nüüd on õige aeg püüa muuta seda loovamaks ja efektiivsemaks. Algaval nädalal võidki tunda, et rutiin on muutunud väljakannatamatuks ning sa üritad midagi selles osas ette võtta. Mõtle kõik ikka korralikult läbi, ära hakka rabistama ega kiirustama! Sellel nädalal võivad kummalisel viisil seguneda töised ja eraelulised asjad-suhted.