***LÕVI

Päikese opositsioon Lõvi valitseja Uraaniga muudab nädala sinu jaoks rahutuks ja ettearvamatuks. Kuna Uraan on suur üllataja või koguni ehmataja, ei õnnestu sul oma esialgsetest plaanidest kinni pidada ning pead viimsel hetkel veel kõike muutma. Paljud olukorrad võivad kujuneda selliseks, mis panevad proovile su kohanemisvõime. Seega kui ihkad oma ellu vaheldust ja uusi põnevaid väljakutseid, annab nädal sulle oma õnnistuse.

***NEITSI

Merkuuri-Jupiteri ühendus võib sinu jaoks tähendada ideede-mõtete üleküllust, mis võib sind korraga liiga palju ette võtma. Nüüd on oluline teha vahet olulisel ja ebaolulisel ning mitte end killustada. Päikese asend võib äri- ja rahaasjade tasandil tugevaid keeriseid või isegi torme tekitada. Suuremad ostud pole soovitavad, kuna võid osta enda jaoks vale asja või komistad defektiga kauba otsa. Loomadega tasuks igaks juhuks ettevaatlik olla.

***KAALUD

Neljapäevane kuuloomine Kaalude märgis on väga täpses opositsioonis Uraaniga. Seega võib nädal tulla üsna rahutu ja ettearvamatu — ja seda eelkõige just üks-ühele suhete liinis.

Sellel nädalal on võimalikud ootamatused, üllatused, partneripoolsed lubaduste rikkumised. Isik, kellele sa oled väga lootnud või panustanud, laseb jalga või ilmutab muul viisil täielikku süüdimatust. Aga võib olla ka vastupidi — oled ise mässumeelne ja võid mõnest oma lubadusest kergesti taganeda.

***SKORPION

Kõik see, mis seondub saladuste, varjatud asjaolude ja ebasiirusega, võib nüüd sulle probleeme tekitada. Kapis olevad luukered kipuvad nüüd sealt kolinal välja pudenema — kas siis sinu enda või mõne su sõbra või sõbranna omad. Samuti on oht asjade kaotamisele, vargustele, tüssata ja petta saamisele. Kuid nädala võimalus sinu jaoks on uus loominguline kõrgtase, päästvad ideed ja suurepärane fantaasia.