***LÕVI
Päikese ja Pluuto trigooni toel suudad nüüd paljud asjad käima lükata — kergem on vabaneda sind seni ahistanud takistustest ja hoogsalt oma eluga edasi minna. Seda eelkõige just praktilises liinis. Hingemaailma ja tunnete tasandil võid olla veidi krampis ja näha asju liiga tumedates toonides. Samas kipud sa olema liiga enesekeskne, mistõttu võib sul teistega suheldes probleeme tekkida. Seega — kui oled huntide keskel, ürita ikka uluda! Vastasel korral on musta lamba kuulsus kerge tekkima.

***NEITSI
Nädal võib kujuneda väga viljakaks ja põnevaks hingelises ja vaimses plaanis. Su alateadvuse uksed on avatud ja sealt jõuab „hingevalgust“ ka su päevateadvusse. Seega ole valmis kuulama oma sisemist häält! Kui aga pead aktiivselt inimestega suhtlema ja oled niiöelda „keset elumöllu“, võid tunda väsimust, olla hajevil ja hajameelne. Ja kui sul on saladusi, siis ole eriti tähelepanelik — nii mõnigi luukere võib kapist välja kukkuda kõige ebasobivamal hetkel! Võid end ka ise millegagi kogemata reeta, kuna su kehakeelt võib olla liigagi lihtne lugeda.

***KAALUD
Positiivsel juhul loob nädal võimsa sünergia sinu ja mõne grupi, rühma või seltskonna vahel. Õige aeg mõne klubi või seltsi liikmeks astumiseks. Samas on kerge oht, et sa rõhutad ülemäära oma individuaalsust ja hakkad kohe omapoolseid tingimusi esitama. Piltlikult öeldes astud võõrasse inimestest täis ruumi ja hakkad seal kohe oma seadusi ja reegleid kehtestama. Peaksid õppima rohkem kooris laulma, mitte niipalju soleerima.

***SKORPION
Sul on suur soov luua uusi suhteid või süvendada vanu, kuid samas hoiad end liiga tagasi ega julge näidata omapoolset initsiatiivi. Kipud olema liialt enesekriitiline ning arvata, et sa ei ole oma partneri jaoks piisavalt atraktiivne. Samas võib ka sinu partner olla sinu suhtes ülemäära nõudlik ja esitada sulle tingimusi, mis sulle põrmugi ei meeldi. Kõikides üks-ühele suhetes on nüüd rangust, nõudlikkust, liigset kainust ja mõistuspärasust. Suhteid on raske luua, ent kui suhe tekib, saab see olema püsiv ja kauakestev.