***LÕVI
Nädal annab ehk hea võimaluse oma mõtteid ja ideid teistele paremini selgeks teha. Igasugune infovahetus — nii kõnes kui kirjas — on tavalisest efektiivsem ja paremaid tulemusi andev. Samas on oht olla paljusõnaline või liialt ilukõneline või pöörata liigset tähelepanu ebaolulistele asjadele. Selle nädala suhted on eelkõige intellektuaalse, mitte intiimse suunaga. Samas on nüüd suhetes lihtsam ühendada vaimset ja füüsilist poolt.

***NEITSI
Esmaspäeval ja teisipäeval (kuni kella 14.11-ni) liigub Kuu Neitsis. Võid olla liiga kriitiline ja pisiasjade kallal noriv. Nädal tervikuna (väljaarvatud esmaspäev) on üsna soodne nii ostmiseks ja müümiseks, millegi kogumise või kasvatamise alustamiseks. Ka kõik kinnisvara ja koduse majapidamisega seotud asjad peaksid olema üle keskmise soodsas seisus.

***KAALUD
Sellel nädalal liiguvad Kaaludes paaris Veenus ja Päike ning saavutavad laupäevaks täpse ühenduse. Seega soosib nädal meeldivamat laadi suhteid, leppimist, lepitamist, koostöö alustamist. Teisipäeval alates 14.11-st kuni reede 0.10-ni liigub Kuu Kaaludes — see on eriti soodne aeg nii seltskondlikuks lävimiseks kui ka romantikaks.

***SKORPION
Nüüd on õige aeg selleks, et ühendada hingelised-nähtamatud energiad väga praktiliste ja maiste asjadega. Su intuitsioon aitab sind nüüd näiteks praktiliste või rahadesse puutuvate otsuste langetamisel. Või siis suudad näiteks mõne asja-eseme taga tunnetada mingit energeetilist mõju. Parim nädal talismani või amuleti hankimiseks.