***LÕVI

Nädala esimeses osas annab tunda veel Päikese ja Neptuuni kvadraat — ära oma tervist ja vastupanuvõimet proovile pane, hoia võimaluse korral madalat koormust. Ära anna ega võta laenu. Nädal tervikuna on lihtsalt suurepärane kõigeks, mis seondub erinevate seltskondade, rühmade ja gruppidega. Parim aeg mingi seltsi, klubi või partei liikmeks astumiseks. Samas võib ülitugev Liliti mõju segada vett ja muuta mõned suhted ebasiiraks ja teesklevaks. Vali inimesi, kellega tegemist teed — näiteks uue koostööpartneri puhul uuri kindlasti tema tausta ja ära võta kõike tema poolt öeldut puhta kullana.

Intiimses plaanis on nüüd õige aeg katsetusteks ja eksperimentideks — proovi oma partneriga nüüd midagi täiesti uut!

***NEITSI

Merkuur — Neitsi valitseja — on ühenduses nii Liliti, Veenuse kui ka Jupiteriga. Ühendus leiab aset Kaksikutes, mis Neitsi jaoks on sodiaagiringi kõrgeim punkt — 10. solaarmaja (ühiskondlik positsioon, saavutused, karjäär, maine ja prestiiž, kõrgem eesmärk ja siht). Seega võib käes olla aeg, kus paljud su ettevõtmised saavutavad olulise faasi, mida kroonib kas edu ja läbimurre või koged tagasilangust ja teistepoolset kriitikat. Nädala esimeses pooles on tunda veel ka negatiivse Neptuuni mõjusid, mistõttu peaksid oma mainet ja reputatsiooni hoidma. On oht, et ajad tööasjad ja eraelu segamini, mis võib sind töötegijana halvas valguses näidata.

***KAALUD

Nädala esimeses pooles tuleks hoida tervist, süüa ja magada korralikult ning võimaluse korral vältida liigset keemiat ja erguteid.

Ent Veenuse ühendused nii Jupiteri (teisipäeval) kui Lilitiga (pühapäeval) lisavad sellel nädalal su elule vürtsi ja värvi! Kui suudad endas kaine analüütiku ja kõrvalvaataja ellu jätta, naudid nädala parimaid mõjusid — eksootilisi hetki, uudseid vaatenurki, uusi huvitavaid inimesi. Suuremat rolli võib etendada kõik välismaa või lihtsalt eksootiliste paikade ja inimestega seonduv. Alustatud reis võib kujuneda tõeliselt muljeterohkeks nii heas kui halvas tähenduses.

Kindlasti tuleks teha korralik reisikindlustus.

***SKORPION

Su elumaastikud on nüüd sügavad ja salapärased ja samas ilusad ja nauditavad. Sul võib tekkida tunne, et oled sattunud mingisse muinasjutu- või võlumetsa, kus võivad täituda kõik su salasoovid. Seda kõike võid tunda, kui suudad säilitada positiivse mõtlemise. Kui aga juhtud mingil põhjusel masenduse lainel olema, siis koged võlumetsa asemel sünget ja ohtlikuna tunduvad tumedat laant. Seega on algav nädal justkui võimendi, mis võimendab su enda hingeseisundeid. Sellel nädalal tuleks vältida asju, millest sul puudub selge ülevaade ning mitte suhelda isikutega, kellest sa eriti palju ei tea. Võimalik, et keegi teeskleb ja üritab sinuga manipuleerida.