***JÄÄR
Jäära valitseja Marsi pingeaspekt Veenuse-Neptuuni ühendusele peaks sind ettevaatusele manitsema. Nimelt võid nüüd kergesti pidurid kaotada ja viskuda suhtesse, mida hiljem kahetsed. Võid end kergesti lasta ära rääkida või vaimustud oma ettekujutuses mõne aadamapoja omadustest sedavõrd, et kaotad igasuguse kaine mõistuse. Soovmõtlemise roosa udu vallutab kõik su ajusopid, mistõttu võid uskumatult kiiresti üles leida kõik võimalikud suhteämbrid.

***SÕNN
Veenuse tugev, kuid vastuoluline positsioon võib tekitada sinus rahutust ja ärevust. Eriti siis, kui seisab ees mingi muutus või kui pead aktiivselt osalema mõne rühmas või meeskonnas. Sinu ja teiste vahel võib olla palju sellist, mida on sul raske mõista. Kindlasti on nüüd vajalik olla aus ja otsekohene ning mitte võtta enda peale mingit sellist rolli, milles sa mõjuksid võltsilt ja ebausaldusväärselt. Romantilises plaanis on palju eksootilist ja huvitavat, kuid ka veidi ohtlikku.

***KAKSIKUD
Sellel nädalal on tõsine oht, et ajad segamini isiklikud ja ametlikud suhted. Või siis segunevad mingil viisil sinu kodu ja sinu tööga seotud momendid. Või siis tuntakse su isikliku elu vastu suuremat huvi. Nii või teisiti hakkavad su isikliku eluga seotud hetked rohkem silma. Seega hoolitse eelkõige selle eest, et sa ei satuks negatiivse tähelepanu alla — halvimal juhul on võimalik midagi skandaalitaolist. Mehelikud energiad su vastas on tugevad, kuid võivad olla ebasiirad või lausa valelikud — ära lase end ära kasutada!

***VÄHK
Nädala märksõnadeks sinu jaoks võiksid olla keerulisus, mitmeplaanilisus, põimumine, keerdumine, kokkusulamine. Kui oled looja ehk siis kunstikuhing, suudad nädalat täiega nautida, kuna märkad kõikjal põnevaid seoseid, näed märke ja endeid. Kui aga pead tegelema praktiliste asjadega, kipub kõik keeruliseks ja raskesti arusaadavaks muutuma. Kui oled oma tööd viimasele minutile jätnud, oled nüüd totaalses ajapuuduses. Intiimses plaanis võib ette tulla eksootilisi momente.