SÕNN
Neljapäevane täiskuu sinu karjäär-kodu teljel võib tähendada seda, et ilmneb teravamalt töö ja kodu vastolu. Eriti just neljapäeval ja reedel tuleks püüda tööl või muus avalikus-ühiskondlikus situatsioonis vaoshoitult käituda ja mitte alluda võimalikele provokatsioonidele või bossi halvale tujule. Kuid positiivsel juhul saad nüüd aru, milliseid muudatusi peaksid oma töös tegema, et olla edukas ja konkurentsivõimeline.
Kui aga oled puhkusel ega pea tööasjadega oma pead vaevama, koged nädala parimaid mõjusid — sisemist selgust ja rahu, mõnusaid hetki iseenesega olemises, samuti kodu ja perega seotud uuendusi ja positiivseid muudatusi. Nädal sobib kenasti ka uue mööbli või muude suuremate esemete soetamiseks.

KAKSIKUD

Alates neljapäevast teeb Kaksikute valitseja — Merkuur — pingeaspekti Neptuuniga (illusioonid, unistused, soovmõtlemine, pettus ja enesepettus, reetmine, intriigid, arusaamatused, ebaselgus, nõrkus, jõuetus, väsimus), võivad mainitud märksõnad just suhete liinis esile tõusta. Seega ole suhete osas valivam! Võimalik, et isik, kellega suhte lood, pole see, kellena paistab. Aga õnneks oled ise siiras ja avameelne ning suudad võimalikud teeskluse idud lämmatada juba eos. Samas võib aspekt kaasa tuua veidra tutvuse mõne müstiku, boheemlase või allmaailmategelasega.
Teisel tasandil toob nädal sulle kuhjaga põnevaid ja originaalseid ideid — eriti just kaugemat tulevikku puudutavate otsuste osas.

VÄHK
Algav nädal võib sind viia äärmiselt loomingulisele lainele — näed seoseid ja mustreid seal, kus sa neid tavaliselt ei näe. Seega edeneb suurepäraselt igasugune head fantaasiat nõudev töö. Selleks vajad rohkem üksindust ja omaette olemist. Ka on võimalik, et hakkad oma sihte ja eesmärke nägema hoopis uues valguses ning teed seetõttu vajalikke korrektiive oma plaanidesse. Nädal soosib ka tööga seotud muudatusi — nii töökohavahetust kui ka vanade töömeetodite vahetamist uute vastu.
Vesi on sinu elus alati oluline, kuid nüüd pead kohe kindlasti leidma aega just mereääres olemiseks — mere või ookeani hingus vabastab su hinge energiad, toites ühtlasi ka su sisemist loovust.